Реклама / Ads
8| 6094 |26.05.2020 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ: Утре е първото дело на прокуратурата срещу мен, амбицират ме в битката срещу мафията

.
Георги Георгиев
НЕ МОЖЕ да избиете или самоубиете всички ни! Просто не можете, жалки страхливци. Утре е първото дело на прокуратурата срещу мен по обвинение на окръжният прокурор на Видин, Ваня Ненкова.
 

Същата, която преди Нова година се опита да убие съпругата ми забранявайки ми да напускам страната с цел да осуети нейната трансплантация, за която бях донор. Спечелихме тази битка, направихме трансплантацията и показахме, че гражданите сме по силни от мафията и слугите и. Победихме!


Обвиненията са за това, че миналата година защитих съпругата си и себе си от мутрите на Пеевски, които три дни ни тормозиха и преследваха във фирмата ни. Пет пъти викахме полиция и по нашите сигнали НЯМА никакво движение, а прокурватурата на Пеевски ми повдигна обвинения по сигнала на мутрите. Няма изненада, нали Гешев затова си го избраха. Наложена ми бе мярка за неотклонение, моят адвокат Николай Хаджигенов бе заличен по делото и бях лишен от адвокат и защита. Междувременно БОЕЦ бяхме една година на площадите срещу позорният избор на Гешев, разкрихме, че този наглец и мафиотски слуга няма нито един обвинителен акт, като прокурор, а само споразумения с престъпници. Заведохме дела за участието и избора на Пеевски на евроизборите. Испанската прокуратура започна разследване за пране на пари срещу Бойко Борисов по наш сигнал. Десетки други сигнали, акции, протести и разкрития на БОЕЦ. Бой до дупка всеки ден.


Повдигнати ми бяха и други обвинения за Истината и заради дейността на БОЕЦ. Заради разкритието ни, че първите проби на видинските медици бяха отказани по инструкция на НОЩ и правителството и това доведе до взрив на заразата във Видин и смъртни случаи. Получих няколко десетки призовки, три ревизии, запори, разпити и каквото се сетите друго от ченгеджийският арсенал на свинете. БОЕЦ се превърна в символ на борбата срещу мафията, а прокуратурата и останалите мутренски институции-бухалки на Буда и Пеевски се оказаха безсилни да ни спрат!
Утре с Николай Хаджигенов във Видин ще продължим и тази битка. И това е начина - бой до дупка на всички фронтове. Понеже не могат да ни убият и да затворят устите ни се опитват да ме вкарат в затвора, или да ме омаскарят. Жалки страхливци. Само ме амбицират още повече.


Битката продължава. До свалянето на Буда, Пеевски, Гешев и изриването на цялото мутро-ченгеджийско блато. До последното корумпе и ченге, без компромиси.
Дори не можете да си представите колко ги е страх свинете от нас! БОЕЦ им се привижда навсякъде, и в кошмарите им.
Не се страхувайте, хора, сега тях ги е страх от гражданите! И с право се страхуват!

 

Лиделът на ГЕРБ Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4843 |15.05.2020 Лидерът на БОЕЦ: Има шанс да подобря рекорда си за призовки от 2019 година . 17| 6937 |02.05.2020 Лидерът на БСП: Борисов е употребил генерал Мутафчийски да му свърши черната работа . 4| 4631 |13.04.2020 Лидерът на БОЕЦ: Коронавирусът превърна курумпираните в дарители . 20| 7746 |13.04.2020 Д-р Стойчо Кацаров: Лидерът се тества последен, след като е осигурил тестове за всички други

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads