Реклама / Ads
18| 7843 |10.08.2020 НОВИНИ

ЛиЛана: Познавам Божков от много години, нямаме бизнес връзка

.
ЛиЛана
”Познавам Божков от много години, отношенията не са ни бизнес. Това търсене на някаква бизнес връзка само по себе си е проблем. Относно Васил Божков мога само да ви кажа че съм искала съвети, въпреки че това не е неговата сфера. Между нашите фирми няма нито една транзакция и никога не е имало и няма как да се стигне до обвинение”. Това заяви ЛиЛана , която е под домашен арест.
 

"Прокуратурата се опитва да намери бизнес връзки, но нашият бизнес няма нищо общо", допълни тя пред bTV.

 

"Твърди се, че съм обвинена в отклоняване на европейски средства и това е едно внушение на държавата и прокуратурата. Първото ми обвинение е, че съм заплашвала служители на Агенция Пътна инфраструктура, че ще им искам оставката - в лицето на директора Георги Терзийски. Второто ми обвинение е, че съм представила неверни сведения пред служители на ГД "Европейски средства" за конкрурентоспособност. Никъде в обвинението ми няма, че съм отклонявала европейски средства или не съм изпълнила проектите. Говори се, че управител и собственик на фирмата е моя приятелка", каза още тя.

 

"Към момента нямам внесен обвинителен акт и се води разследване, т.е. за това няма и обосновано предложение", каза още ЛиЛана.

 

"Има обвинение, че сме предоставили грешни данни, а не че сме извършили престъпление", допълни ЛиЛана. По думите и вече няма ръководител на групата, тъй като по време на всички заседания стана ясно, че престъпление няма., посочи Деянова.


"Разпитани са 48 от нашите служители и никой не е казал, че е бил част или някой знае нещо за подобно нещо.", разкри  тя.


"Никога овече няма да кандидатсваме по европейски проекти- те са за хора близки до властта", категорична е певицата.

 

"Когато зявърших образованието си в Англия, средата ми е била с хора които са постигнали много и моята цел е била същата", обясни тя.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 7380 |10.08.2020 Васил Божков: Народът се събуди, хунтата ще падне всеки момент . 43| 10702 |09.08.2020 Васил Божков представи политическата платформа ”Българско лято” . 12| 8271 |08.08.2020 Васил Божков: Историята с фурмите беше някаква най-обикновена спекулация на Шиши . 20| 7755 |07.08.2020 Васил Божков: Това демокрация ли е, или диктатура?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads