Реклама / Ads
25| 5035 |06.10.2014 НОВИНИ

Лиляна Павлова: ГЕРБ връща мандата, ако разговорите с останалите партии не са успешни

.
Лиляна Павлова
Кампанията свърши, трябва да спрат пропагандните лозунги, трябва да се мисли не само смирено, а и държавнически, призова в предаването "Преди всички" Лиляна Павлова от ГЕРБ
 
Крайно некоректно е някой, който е получил 7% да поставя условия на партията, която за пореден път получава най-голямото доверие. Тя да поставя условия кой ще е министър-председател, как ще управлява, с каква програма. Това не беше нито мястото, нито времето, нито имат правото да го правят. така тя коментира условията, които поставя Реформаторският блок.

Преговори се водят между зрели хора, лице в лице, при ясно поставени програми и платформи. Когато седнат да говорят, сигурна съм, че има какво да предложат, ако разумът надделее. Защото Реформаторите не искали това и онова, БСП щели да са в опозиция. Нашата позиция по отношение на ДПС също е ясно, така че, ако продължи тази нагласа в днешния ден, нещата няма да се получат. Аз искрено вярвам, че ние преди всичко сме българи, милеем за държавата и ако искаме да имаме държава, трябва да говорим сериозно и за това какво ни предстои.

Лиляна Павлова коментира, че в момента не се обсъжда хипотезата Бойко Борисов да не е премиер. Той е лидер на партията с най-голям резултат и най-нормално е той да бъде министър-председател и друг дебат по тази тема в момента не може да се прави.Павлова уточни, че по време на предизборната кампания ясно е отправяно посланието, че гласуването за ГЕРБ означава подкрепа за Бойко Борисов като премиер.

При положение че има толкова много партии, които влизат в парламента, означава, че има широка представителност на българските граждани, а това беше едно от нещата, които се искаше в това нелеко време от година и няколко месеца на протести, каза Павлова, като подчерта, че избирателната активност не е била ниска, както се коментира.

Тя заяви, че ГЕРБ ще върне мандата, ако разговорите с останалите партии не са успешни.Какъв избор ще ни оставят, ако всеки дойде със своите условия. Един не иска това, друг онова, всъщност никой не мисли за държавата. /.../ Нека да видим дали разумът ще надделее, или личните желания и условия.

Лиляна Павлова обясни, че в следващите дни ще реши дали да влезе в парламента като депутат от Варна или от Стара Загора.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 6619 |06.10.2014 Бойко Борисов свика изпълнителната комисия на ГЕРБ . 15| 5680 |06.10.2014 Жельо Бойчев: БСП е алтернатива на ГЕРБ . 2| 6843 |06.10.2014 Румяна Бъчварова: ГЕРБ ще иска подкрепата на Патриотичния фронт . 4| 5054 |06.10.2014 Томислав Дончев: „Не” на коалицията ГЕРБ и ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads