Реклама / Ads
45| 6115 |26.05.2013 НОВИНИ

Лиляна Павлова: Някой ден може да има коалиция между ГЕРБ и БСП

.
Няма невъзможни неща. Всичко е възможно. Някой ден е възможно да има коалиция с БСП, защо не. Така отговори Лиляна Павлова в предаването “Нека говорят” на въпрос дали е възможна коалиция между БСП и ГЕРБ.
 

Тя добави още, че явно в момента Миро Найденов не е част от отбора, след като прокуратурата му повдигна обвинение, а след това той стана защитен свидетел след скандалната среща между него Бойко Борисов и Николай Кокинов в къщата на бившия премиер в Банкя.

Попитана какво мисли за кандидата за премиер на БСП Пламен Орешарски, Павлова каза: “Имам впечатления от Пламен Орешарски. Той е балансиран човек, който вярвам, че ще се грижи за финансовата стабилност на държавата. Ще се грижи за страната”.

Лиляна Павлова за пореден път разви тезата, че победата на изборите няма нищо общо с искането за касиране на резултата, което искат от ГЕРБ. ”Въпросът е принципен, защото не трябва да се толерира нарушението на закона. Изчакахме да излязат официалните резултати и подадохме жалба. Такава е процедурата. След като има порок в системата, ние подаваме сигнал. И да бяхме направили правителство, пак щяхме да искаме касиране на изборите”, обяви Павлова.

След като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви и върна мандата за съставяне на правителство, Павлова призна, че изпитва яд, че не успяла да свърши много работа.

Относно очакваното правителство, тя изрази опасения, че формулата я притеснява. “Очакваме с интерес да видим какво ще стане. Нещо много се променят вариантите в последните дни. Тръгнаха от програмно, мина се през експертно, а сега се говори за политико-експертно, обяви Лиляна Павлова. – Вижте, ние ще бъдем конструктивна опозиция. Ако надграждат, ще ги подкрепим. Ще подкрепяме всяко едно разумно решение, което е в полза на хората.”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5453 |08.05.2013 Л. Павлова: Всяко заиграване с данъците ще увеличи сивата икономика . 99| 5963 |08.05.2013 А. Ковачев: БСП жертва имиджа на България за някой глас повече . 68| 5708 |04.05.2013 Румен Петков: Прокуратурата проверява действия на Лиляна Павлова заради имот на плажа в Бургас . 10| 6085 |27.04.2013 К. Пенчев: Някой иска да ни каже със СРС-тата: „Всички сте маскари!"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads