Реклама / Ads
41| 7299 |11.07.2013 НОВИНИ

Лиляна Павлова: Отмъщават си, уволняват ключови директори

.
"Управляващите не искат да чуят нито ГЕРБ, нито протестиращите", каза в "Лице лице" бившият министър Лиляна Павлова. Според нея В момента се уволняват ключови директори, държавни служители, без обяснения.
 

Павлова каза още, че няма никакво обяснение защо се разделя регионалното ведомство. По думите й, единствената цел е да има повече министерства, и само един да може да разпределя проектите. Павлова е категорична, че вместо така се облекчи бизнесът, той ще бъде натоварен. "Случващото се е пагубно. Така България ще загуби евросредства", смята бившият министър.

Тежкият инцидент в Кресненското дефиле показва, че инвестициите в магистрали са напълно оправдани, каза в ефира на предаването "Лице в лице" по БТВ бившият регионален министър и настоящ депутат от ГЕРБ Лиляна Павлова. Тя поясни, че сега е изключително притеснително, че не се извършват работни дейности на АМ "Струма", защото не се издава разрешително. По думите й, причината за това е, че в момента се разделя Министерството на регионалното развитие. "Администрацията не работи от месец и половина", поясни тя.

Лиляна Павлова попита защо все още не се открива АМ "Тракия" при условие, че тя е готова на 100%. Тя изказа хипотеза, според която магистралата не се открива, защото министрите са в Брюксел и няма кой да отреже лентичката. Павлова все пак изрази надежда да бърка. Тя бе категорична, че няма да присъства на самото откриване на автомагистралата и обясни, че има отдавна планирано пътуване.

Павлова коментира намалените заплати, които получават депутатите от ГЕРБ, защото не ходят в парламента. Тя заяви, че най - важна е каузата. По думите й те  ще се върнат в пленарната зала, когато управляващите спрат да си отмъщават. Тя каза още,  , че няма информация, че десетина депутата от ГЕРБ ще се отцепят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 6115 |26.05.2013 Лиляна Павлова: Някой ден може да има коалиция между ГЕРБ и БСП . 9| 5453 |08.05.2013 Л. Павлова: Всяко заиграване с данъците ще увеличи сивата икономика . 68| 5708 |04.05.2013 Румен Петков: Прокуратурата проверява действия на Лиляна Павлова заради имот на плажа в Бургас . 10| 5509 |21.04.2013 Мотописта и звукови пешеходни пътеки обеща Лиляна Павлова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads