Реклама / Ads
10| 5711 |02.03.2013 НОВИНИ

Лиляна Павлова разкритикува Дянков

.
Вярвам, че жените в кризи са много по-ефективни, каза в предаването “България говори” министърът в оставка Лиляна Павлова. Според нея служебният кабинет, ще е съставен само от експерти и ще трябва да овладее държавата и да гарантира честни избори.
 


“Росен Плевнелиев е изключително диалогичен, той изслушва всички гледни точки и се старае винаги да вземе обективното решение за всяка ситуация. Но лошото е, че има разнопосочни мнения и желания на представителите на протестиращите”, смята Павлова.

 

Моят стил е да тропна по масата и да взема решение, може би това бе и правилното поведение в последните събития, уточни регионалният министър в оставка. 

 

Тя оприличи протестите на бутилка шампанско, а тапата – на сметките за ток. След като тапата хвръкна, се стигна до много нови искания, в това число и някои съвсем неприемливи, смята Павлова.

 

Направени са много неща от нашето правителство, но са допуснати и грешки, анализира Павлова. Най-главното е, че не активизирахме икономическата активност, винаги съм питала защо ни беше толкова нисък дефицит, толкова строга фискална политика. “Трябваше много по-рано трябваше да се предприемат действия в ДКЕВР и за ограничаване поскъпването на тока, това е наша грешка”, призна тя. Дянков беше прекалено рестриктивен, сподели министърът на регионалното развитие в оставка.

 

Протестите във Варна са най-ясно организирани и имат най-ясна концепция за исканията им, смята Лиляна Павлова. Ако не си желан, трябва да си тръгнеш, каза тя по повод исканата оставка на кмета Кирил Йорданов. Не приемам обаче да се самозапалиш по политическа причини.

 

“Медиите изиграха негативна роля, защото преекспонирането на една тема нагнетява напрежението”, твърди министърът в оставка. Тя смята, че някои елементи от протестите са били показани прекалено драматично, без да има основание за това.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6084 |28.02.2013 Лиляна Павлова: АМ “Тракия” ще е готова цялата до юни . 13| 6374 |27.02.2013 Лиляна Павлова зарадва Борисов с новини за АМ "Струма" . 29| 5818 |23.02.2013 Л. Павлова: Трябва да дундуркаме чуждите инвеститори . 143| 15421 |18.02.2013 Дянков даде оставка, Т. Дончев го замества, Л. Павлова-вицепремиер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads