Реклама / Ads
14| 5499 |28.01.2015 НОВИНИ

Любен Дилов ще съди Бареков, Росен Петров - не

.
Росен Петров и Любен Дилов-син Източник: Нова тв
България без Бареков (БББ). Така кръстиха на шега бъдещата формация около Бареков Любен Дилов-син и Росен Петров. Те коментираха намерението им да съдят бившия си лидер и коалиционен партньор Николай Бареков.
 
„Причината, поради която ще съдим Николай Бареков, са непрекъснатите нападки от негова страна, които напоследък станаха доста лични”, каза в „Здравей, България” Любен Дилов–син от "Българския демократичен център". По думите му срещу тях е имало всякакви квалификации, включително и че са били купени. „Щом сме купени, значи си е избрал депутати, които се продават”, каза той.

Дилов–син
допълни, че не се отрича от това, което са направили заедно с Бареков и „България без цензура”. „Но не можем да приемем и сме против личните нападки”, допълни той. „България без цензура” си имаше сериозни проблеми, всички други в коалицията чакахме търпеливо Бареков да ги реши, но това не стана. Не можем да чакаме вечно, добави той.

„Когато
групата се прекръсти, Бареков присъства на заседанието и много се зарадва на това име”, заяви Росен Петров от "Български демократичен център”. „Той се възползва от мен, но аз няма да заведа дело срещу него”, каза Росен Петров. По думите му Бареков е излъгал 500 000 души, които са гласували за него. „Не съм се предложил аз на ГЕРБ”, каза той. Бившият водещ призова Бареков да каже с какво го е провинил, за да го обижда по този начин и да твърди, че се е продал.

Относно финансирането на партията Петров заяви, че никога не е бил близо до Бареков и той сам е взимал решенията. „Той слушаше само себе си”, заяви той. „Партиите в коалицията сами финансираха своите участия. Затова и водачите на листите бяха така поставяни”, категоричен беше Дилов–син.

Надявам се да прекратим темата, но е абсурдно да се твърди, както го прави г-н Бареков, че всички депутати на Български демократичен център, които не са с Николай Бареков, са купени от Христо Ковачки, заяви Дилов-син.

На въпрос дали Дилов-син и Петров не са се възползвали от „ракетата-носител” Бареков и от финансирането му, лидерът на „Гергьовден” отрече партията му и той да са вземали пари от Николай Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 8930 |24.01.2015 Дилов-син: Да припомним за уволнението на Искров . 16| 5141 |07.01.2015 Дилов-син: ББЦ е тв-предаване, а не партия . 49| 7810 |30.12.2014 Дилов-син: Бареков се държи като дете, болно от шизофрения . 20| 5112 |23.12.2014 Още напускат Бареков, той се хвали с постове в Брюксел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads