Реклама / Ads
2| 5686 |01.12.2009 НОВИНИ

Любо Пенев гледа Фулъм-ЦСКА по телевизията

.
Любослав Пенев няма да пътува с ЦСКА за Лондон за срещата от Лига Европа с Фулъм, след като Административният съд в Бургас забрани на наставника на "червените" да излиза в чужбина, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.
 

Съдия Павлина Сойчева от Административен съд- Бургас разгледа днес делото, образувано по жалба на Любослав Пенев срещу заповед на директора на Областна дирекция „Полиция” в морския град от 6 ноември 2009 година. Заповедта е издадена по искане на частен съдебен изпълнител във връзка с необслужване на кредит на Любослав Пенев от СИБанк, възлизащ с лихвите на над 2 млн. лева. Заповедта на директора на МВР- Бургас разпорежда изземване на личните документи на Пенев и забрана за излизането му от страната.

Съдът отхвърли направеното от адвоката на Пенев Михаил Хаджиянев особено искане за спиране действието на заповедта до произнасяне на съда по същество. Това искане беше оставено без уважение от съда, а определението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд в 7-дневен срок. Съдът ще се произнесе с решение по съществото на делото в едномесечен срок. Днес той прие представените от страните доказателства и изслуша становищата им. Адвокатът на Пенев и прокурора от Окръжна прокуратура Бургас Станимир Христов, поискаха съда да отмени заповедта на директора на полицията в Бургас като незаконосъобразна. За да бъде издадена такава заповед следва лицето-длъжник да е осъдено да заплати големи суми, които не са обезпечени. От доказателствата стана ясно, че дългът на Пенев е обезпечен с недвижим имот-парцел, за който има нотариален акт. Банката-кредитор не е направила допълнително искане към Пенев за друго обезпечаване на дълга. Освен това беше изтъкнато, че частният съдебен изпълнител не е приложил доказателства в подкрепа на искането си. БГНЕС припомня,че Бургаската полиция забрани на Любослав Пенев да напуска България с принудителна административна мярка по Закона за българските лични документи - забрана за напускане на страната. Днешното решение на съда не позволява на Любо Пенев да пътува утре с ЦСКА за Лондон. По програма треньорът трябваше да даде пресконференция на стадион "Крейвън Котидж" в британската столица от 19:30 часа местно време в сряда и половин час по-късно да изведе отборът на официална тренировка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4823 |23.11.2009 Забраниха на Любо Пенев да напуска страната . 46| 26311 |23.11.2009 Извънземни ни гледат; ние не знаем какво да поискаме от тях . 19| 4861 |04.11.2009 Парламентът гледа имунитета на Станишев, той вече подписал да бъде снет . 2| 4916 |23.10.2009 Тр. Трайков: Официално в Русия не гледат на 3-те проекта в пакет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads