Реклама / Ads
1| 5990 |19.04.2012 НОВИНИ

Любовен триъгълник уби търговец

.
извършителят бе задържан в дома си
Собственик на заложни къщи и магазини за авточасти в София е бил застрелян с два куршума в главата в дома му в столичния кв. “Горубляне”.
 
Тялото на Драгомир Бицов (40 г.) било открито в събота сутринта от негов приятел, пише Труд. Вчера в ранния следобед извършителят бе задържан в дома си. Той се казва Георги Георгиев (40 г.), регистриран е за кражби, има и присъди.

Мотивът за покушението е любовен триъгълник, съобщиха от СДВР. Задържаният е направил самопризнания и днес прокуратурата ще му повдигне обвинение. Убийството е извършено с малокалибрено оръжие.

Драгомир бил открит мъртъв от приятеля си в събота, който часове наред се опитвал да се свърже с него по телефона. Тогава отишъл в къщата му на ул. “Стадиона” в кв. “Горубляне” и го открил бездиханен в гаража. Пристигнали служители на Седмо РПУ и съдебен лекар. Медикът първоначално сметнал, че мъртвият е издъхнал от инсулт или инфаркт. В гаража нямало нито кръв, нито следи от борба или нещо, което да говори за насилствена смърт.

Чак на следващия ден след аутопсията станало ясно, че Бицов е бил застрелян с два куршума в главата, уточниха от СДВР. По първоначални данни единият мъж имал любовна връзка със съпругата на другия. Как точно са се развили събитията от фаталната вечер обаче, полицията установяваше до късно снощи. Не е изключено Бицов и Георгиев да са имали среща в дома на жертвата. Възможно е обаче посещението да е било неочаквано, тъй като домакинът е застрелян в гаража си.

Първоначално полицията работеше по две версии - убийство заради неуредени финансови отношения или личен мотив. След самопризнанията на Георги снощи станало ясно, че двамата не са имали никакви бизнес отношения и не става дума за пари.

След убийството тръгна мълва, че убиецът е взел диск със записите от охранителните камери, с които бил опасан палатът. Тоест той е знаел къде са мониторът и записващото устройство. Вчера от СДВР нито потвърдиха, нито отрекоха. Шефът на столичната полиция Валери Йорданов обаче категорично отхвърли слуховете, че убитият Бицов се е занимавал с лихварство. В редица публикации в интернет той дори бе посочен за лидер на банда, изловена при спецакция “Лихварите” през 2010 г. Жертвата няма досие в МВР. (Труд)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4938 |24.01.2011 Арестуваха търговец, отмъкнал 600 бона от шефа си . 4| 4793 |13.03.2010 Удариха бандата на Търговеца в Перник . 3| 4886 |03.01.2010 Белезници за търговец на цигари и алкохол без бандерол . 0| 9560 |03.04.2009 Заловиха бандити, отвлекли търговец на лекарства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads