Реклама / Ads
4| 5498 |30.09.2007 НОВИНИ

Льо Пен подкрепи лично АТАКА на старта на изборите

.
„За мен е голяма чест да съм на тази трибуна с ръководството на АТАКА, която изповядва същите ценности в България, каквито защитаваме ние във Франция". Това заяви председателят на Националния фронт на Франция Жан-Мари льо Пен при откриването на предизборната кампания на партията.
 
Той заяви, че дава пълната си подкрепа на българските си колеги и желяе да спечелят възможно повече гласове на меснтните избори, което ще ги направи фаворит за следващите парламентарни избори, още повече ако те са предсрочни.

Льо Пен коментира и последните президентскси избори във Фарнция, като изрази съжаление, че не ги е спечелил. „Въпреки това съм доволен, защото зад нашата кауза застанаха 4 млн. Души. Те разбраха, че ние защитаваме техните интереси и ще продължим да се борим срещу тези, които искат да превземат Европа", заяви още известният френски националист.

„От работата на Слави Бинев като евродепутат се убедих, че е човек на място, който държги на думата си. Затова вярвам, че кандидатурата му за кмет на София е силна и аргументирана", коментира надпреварата за столицата лъо Пен. Той бе категоричен, че патриотите са хора, които обичат и работят за родината си и нямат нищо общо с фашистите. Това били политически инсинуации на противници, които се страхуват от национализма като философия.

Домакинът Волен Сидеров изтъкна, че льо Пен е доайен на европейските патриоти и човек, от който той се учи на политика.

Сидеров изрази убеденост, че АТКА не само ще се представи достойно на сегашните избори, но ще продължи да бъде водеща политическа сила.

По неговите думи броят на спечелените места от Атака от общинските съвети и за кметове не трябва да бъде самоцел и проста аритметика. Там, където спечелим кметско място ще има коренна промяна на политиката, където имаме съветници, те ще са коректив на кметовете, заяви Сидеров.

За пореден път Волен заяви, че основен противник на АТАКА в изборите е етническата партия ДПС. Той отново описа движението като обръч от фирми, даде примери с големи злоупотреби в министерствата, които ръководи Доган, както и редица замени на нищо не струващи имоти във вътрешността на страната с такива край морето. На това трябва да се сложи край, отсече Сидеров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 13011 |27.09.2007 Стоян Беширов напусна АТАКА, кандидатира се за кмет на Неделино . 3| 5934 |21.09.2007 „Атака” издигна Слави Бинев, ДПС се триуми кого да подкрепи в София . 2| 5108 |16.09.2007 „Атака” ще се готви за предсрочни избори след местния вот . 5| 6233 |11.09.2007 „Атака” пуска Слави Бинев срещу Борисов в столицата?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads