Реклама / Ads
1| 6027 |19.07.2017 НОВИНИ

Лукарски: Тр. Трайков по партизански внесъл предложение за приватизация на Общинска банка

.
Божидар Лукарски Източник: БГНЕС
Новият морал на „Нова република“ нещо се пропуква! Трайчо Трайков, общински съветник от РБ в Столична община, без знанието на групата, без знанието на партиите ДСБ, СДС и ДБГ, е внесъл предложение за приватизация на Общинска банка.
 
Без да каже на никого от РБ, по партизански. Това заяви бившият министър на икономиката Божидар Лукарски на страницата си във Фейсбук.

Лукарски задава няколко въпроса, на които чака отговор от "Нова република".

1. Откога Трайчо е станал независим общински съветник, та действа самосиндикално и без решение на групата на РБ?
2. Какъв е неговият интерес да повдига този въпрос сега – изпълнява ли поръчка и ако да – чия?
3. Какво ще получи срещу тази „услуга“ ?
4. Как ще обясни, че публично той и Радан тръбят – всички срещу ГЕРБ, а тихомълком действат заедно с ГЕРБ?!
5. Дали публично или на думи е голям борец против задкулисието, а на дела участва в него?!
6. Дали да не очакваме назначения от правителството на Трайчо Трайков и на други лица от „Нова република“ , заради услужливото им поведение в Столичния общински съвет?
7. Защото медиите на г-н Прокопиев тръбяха за сделки в ущърб на софиянци и подкрепата за тях от страна на Стефан Марков и Борислав Бориславов от РБ, но някак уж случайно пропускаха да напишат, че за същите сделки и Трайчо Трайков е гласувал „ЗА“.
8. Ще има ли Трайчо доблестта да излезе и да отговори на тези въпроси публично?

"Дано не съм лош пророк, но мисля, че скоро ще имаме знакови назначения от страна на правителството на хора от „Нова република“ на апетитни постове! И искам да подчертая, че не коментирам дали приватизацията на Общинска банка е правилна или не. Това ще реши Столичният общински съвет. Коментирам политическото лицемерие и задкулисие, срещу което уж се бори самият Трайчо Трайков. Интересно ми е какво мисли по въпроса и неговият лидер в „Нова република“ - Радан Кънев. И как той и Трайчо ще коментират решението на Градската организация на ДСБ в София ( прието с малки изключения – проверете кои са и чии протежета са) - съветниците на партията в СОС да гласуват против предложението за приватизация на Общинска банка?  Все пак аз винаги съм вярвал и продължавам да вярвам, че в ДСБ е имало и ще има хора, които са против задкулисието и политическото лицемерие", пише Божидар Лукарски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6175 |21.06.2017 Лукарски: ГЕРБ използва гласуването за мажоритарен вот за евтин пиар . 1| 6095 |20.06.2017 Македония кръщава улица на Желю Желев, а ние - на Борис Трайковски . 5| 5147 |02.06.2017 Трайков: Само в България има реален монопол на ”Газпром”! . 1| 5718 |29.05.2017 Трайков: Отговорите за КТБ трябва да дойдат от правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads