Реклама / Ads
89| 7663 |13.06.2012 НОВИНИ

Магистрала, теленце Станишко и 300 sms за ЧРД на Б. Борисов

.
Бойко Борисов
Цял ден премиерът Бойко Борисов получава подаръци и благопожелания за 53-я си рожден ден. Получил и над 300 sms-а от цялата страна и чужбина. Финансовият министър изпратил на шефа си тигър с кристална купа, акто намек за любимия отбор на министър-председатела „Бистришките тигри”.
 

Най-атрактивен се очертава подаръкът от фермер, адаш ва вътрешния министър Цветан Цветанов. Той изпратил на рожденника теле сукалче, кръстено Станишко. Теленцето е пътувало от видинския край и вероятно ще му се търси някъде ферма около Банкя. За него ще се грижи братовчед на премиера, а животното ще живее в компанията на любимеца на Борисов - кучето Борко-младши.

Борисов показа по време на заседанието на МС малка ножичка, с която щял да пререже още много лентички. Тя също му е подарък.
Министърът на културата Вежди Рашидов пък се отчел с отлежал грузински коняк.

 

В Министерски съвет се появи и кирка с червена лентичка, подарена от Министерство на икономиката и енергетиката и туризма.

 

Парламентарната група на ГЕРБ дойде в Министерски съвет с огромна торта, оформена като магистрала. От Министерството на транспорта Борисов получил компас.

 

Президентът Росен Плевнелиев подари на премиера Бойко Борисов протектори (кори за подбедрицата), които ще го предпазват от трявми, когато играе футбол.

 

"Пожелавам му да е жив и здрав, да държи здраво кормилото. Не е леко, в света ситуацията е кризисна вече четвърта година, Европа влиза в нова фаза на рецесия, необходими са тежки решения, без пари трябва да се правят чудеса", заяви след почерпката по случай 53-ия рождения ден на Борисов Плевнелиев.

 

Докато приемаше поздравления за рождения си ден по-рано днес, министър-председятелят се пошегува и препоръча на Томислав Дончев да се ожени и дори определи дата за церемонията – 14 октомври, след което я записа в графика си.

 

Кметът на София Йорданка Фандъкова се прояви с много стилна арт чаша за кафе. Здравният министър Десислава Атанасова пък му е купила електронна цигара, която да замести любимите му пури.

 

Подарък на премиера изпратили и собствениците на „Труд” и „24 часа” Огнян Донев и Любомир Павлов, на които вчера прокуратурата повдигна обвинения за пране на пари. Никой обаче не знае какво са избрали на Борисов.

 

За първи път обаче липсвал подарък от бизнесмена Гриша Ганчев, коментираха запознати. Според тях той бил много обиден за акцията срещу негови фирми за източване на ДДС и ареста на сина му Данаил. От години той изпращал подаръци на 13 юни, но не и този път.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 7011 |13.06.2012 Поръчан атентат срещу свидетел по „Октопода”; Трактора станал кмет в затвора . 84| 8938 |13.06.2012 В пет държави разследват фирми на Л. Павлов за „пране на пари” . 74| 6138 |13.06.2012 Бойко отпуши Околовръстното за рождения си ден . 17| 17693 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads