Реклама / Ads
116| 6503 |26.05.2013 НОВИНИ

Мая Манолова: ГЕРБ са образец на некомпетентност и безотговорност

.
Източник: Булфото
Не съм злопаметна, приемам нещата с усмивка. В предишния парламент са ме наричали как ли не - вампир, картечница и какво ли още не. През първите години на управлението на ГЕРБ имаше един тотален реваншизъм спрямо предишните управляващи.
 

Много хора бяха уволнявани и смачквани по места. Това заяви Мая Манолова от БСП в предаването "Всяка неделя".

Когато се създаде новото правителство, не трябва да забравяме най-важното, че създадохме големи очаквания в хората. Ако не променим нещата, няма да имам очи да се върна пред хората и няма да се занимавам с политика, каза още тя. На въпрос дали в един момент не са си дали сметка, че не трябва да надуват прекалено много балона, Манолова отговори, че те не са обещали кой знае какво.

Наистина мизерията е страшна. Дребният и средният бизнес са смачкани. Това, което можем да направим - е да предприемем  стъпки да повишим доходите. Имаме всички шансове да направим това. Това, което трябва да направим е държавата да си събира приходите, а не тези суми да изтичат в нечий джобове, заяви още Манолова.

Всеки трябва да си носи кръста и цялата отговорност за състоянието на страната е на предишното управление. Не само хора без дипломи, но и хора, които са парашутисти ни управляват. Правителството на ГЕРБ е образец на некомпетентност и безотговорност, категорична е тя.

Хората не си дават сметки какви хора ни управляваха - че подслушванията са истина, че в МВР има звено за мокри поръчки и т.н. Истината е по-страшна от всичко, което можем да си представим, смята още Манолова. Познати ми казваха, че съм толкова смела, защото не знам какво стои срещу мен, добави тя.

На въпрос защо е толкова убедена, че бюлетините в Костинброд са фалшиви, тя заяви, че това е така, защото вече е видяла как работи схемата на президентските избори. Успяхме да предотвратим част от измамата и това подейства предупредително за някои безобразия, които щяха да бъдат свършени, смята Манолова.

Попитана дали има лични основания за враждата й с Бойко Борисов , тя отговори, че няма нищо лично срещу него. По думите й програмно правителство в този смисъл на думата досега не е правено. На въпрос дали ще разбият монополите, Манолова отговори, че това трябва да се случи.

Трябва да се пазим от омразата  и от реваншизма. ГЕРБ имат шанса да са силна опозиция. Ние няма да ги тикаме в ъгъла, те сами избраха да са там. Не бих допуснала да повтаряме грешките на ГЕРБ, заяви още Мая Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 76| 5458 |24.05.2013 ГЕРБ ще подкрепи БСП, за да не се излагаме пред Европа . 65| 6782 |24.05.2013 Мая Манолова: ГЕРБ започнаха с магариите от първия ден . 42| 5658 |23.05.2013 Президентът Росен Плевнелиев връчи на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов мандат за съставяне на правителство. . 44| 7097 |23.05.2013 Волен Сидеров: Колко пари плати ГЕРБ на Валери Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads