Реклама / Ads
16| 6397 |17.09.2020 НОВИНИ

Мая Манолова: Сачева да седне в инвалидна количка и тогава да говори!

.
Мая Манолова
Караянчева гледаше равнодушно как майките стоят пред парламента. Къде беше, когато искаха да се внесат техните закони? А Сачева да седне един ден в количка и да види на какво са подложени хората с увреждания. И когато свърши нейната работа има право да говори. Недостоен е начинът, по който обижда - ”пехливани”, ”терористи”... Това каза Мая Манолова пред bTV, коментирайки отношението на шефката на НС и министърката.
 

Караянчева забранила моето участие в енергийната комисия. Това се случва за трети път. Председателят на комисията беше притеснена от това, така Манолова обясни как е попаднала сред майките на входа на парламента. Има парламентарни правила, според които граждани може да участват в работата на комисиите, обясни тя. Не можахме да защитим гражданите от високите сметки на парно заради третата забрана на Караянчева.

 

Нека Караянчева да не казва как гражданите да влизат в парламента. Тя гледа на НС като на бащиния. Майките са пуснати от една от парламентарните групи. Но вместо срещата да протече в някоя зала, те остават във фоайето. И след като Караянчева за трети път наруши правилника, тя наруши и Конституцията и закона за НСО, като го използва като политическа бухалка. Те буквално извлекоха мирно протестиращи.

 

Не съм се договаряла с майките. Срещата с майките беше случайна. Те са се уговаряли преди няколко дни. Аз поисках разрешие вчера сутринта. Това, което се случи на мен и майките, може да се случи на всеки българин. За мен майките не мислеха да се барикадират. И нито един сутрешен блок не ги покани, да разкажат, какво е сатанало.

 

На протеста има различни хора - и партийни и наператийни, и леви, и десни. Аз съм от първия ден на протеста. Била съм , когато ги разгонваше полицията. Била съм в полицейските управления. Така Мая Манолова обясни, защо участва в протестите.

 

Корупцията се е превърнала в първа политическа сила в България и затова ще положим усилия да разградим този модел, завърши тя.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 8790 |17.09.2020 След думите на Сачева: Граждани масово ще ядат яхния пред МТСП . 49| 6293 |17.09.2020 Според Деница Сачева Христо Иванов е дeзертьор. ”Захапа” и Мая Манолава . 10| 6446 |15.09.2020 Манолова: Ще има политическа криза след едни брутално нечестни избори . 43| 9178 |07.09.2020 Бойко Ноев: Радев да седне да преговаря с Capo di tutti capi? Няма как да стане

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads