Реклама / Ads
25| 5439 |16.05.2013 НОВИНИ

Мая Манолова: Аз не съм наивник

.
Мая Манолова Източник: Булфото
Подадох сигнала към прокуратурата за фалшивите бюлетини в Костинброд тихомълком, за да не се прикрият следи и за да може прокуратурата да предотврати манипулацията на изборите.
 

Това заяви кандидат-депутатът от Коалиция за България Мая Манолова пред Нова телевизия по повод иззетите бюлетини на 11 май от печатница "Мултипринт".

Аз не съм наивник и ми е ясно, че няма как да подадеш подобен сигнал в прокуратурата, да си напишеш името и това да остане скрито. Цветан Цветанов знаеше, че аз съм сигнализирала прокуратурата още в деня на подаването на този сигнал и ми проведе един разпит в едно телевизионно студио.

На въпрос защо подозира, че от ДАНС е изтекла информация, тя заяви, че е на това мнение, защото липсва един реквизит сред всичките подадени документи към агенцията и връщането им обратно.

Необходима е доза смелост да се подаде един такъв сигнал. Ако един кандидат- депутат, публична личност се страхува да каже истината, то тя няма място в политиката, категорична е Манолова, която подала сигнала за печатницата.

Следя процеса с бюлетините още от спечелването на обществената поръчка от "Мултипринт". На няколко пъти получих достатъчно достоверна информация и се убедих, че се готви фрапантна манипулация на изборите и затова подадох сигнал. Беше ми жал за усилията, които положихме с колегите от Коалиция за България, както и за това, че хората не искат ГЕРБ, а вотът им ще бъде подменен. Огромният манипулатор на изборите през последните години на изборите е ГЕРБ. Това е допълнителният им арсенал - допечатване на бюлетини, каза още социалистката.

По адрес на служебното правителство на Марин Райков тя каза, че то не е такова, каквото може да осигури провеждането на честни избори.

България и хората в нея имат огромна нужда от спешното съставяне на правителство, което да решат проблемите в страната. Необходими са спешни мерки за борба с монополите, за създаването на работни места, за подкрепа на малкия и среден бизнес, защото хората са на ръба на оцеляването и не могат да си платят сметките, допълни Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 6213 |29.04.2013 М. Манолова: В скандалните записи прозират поне 5 престъпления . 138| 7435 |22.04.2013 М. Манолова: На 12 май ще се затвори страницата ГЕРБ . 61| 9860 |10.03.2013 М. Манолова: Не съм сестра Галева! . 14| 9882 |07.03.2013 М. Манолова: Пламен Цеков е неконтролируем и опасен човек

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads