Реклама / Ads
9| 9501 |21.09.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Майка: Изумена съм от Десислава Атанасова, обеща да дойде на палатката, но не го направи

.
Вера Иванова Източник: БГНЕС
Очаквах поне един представител на ГЕРБ и Патриотите да дойде при нас. Лично в ръцете на Десислава Атанасова дадох поканата. Говорихме с нея. Тя уж видимо прояви разбиране. Днес направо съм изненадана, че не дойде никой.
 

Това каза пред Фрог нюз Вера Иванова-организатор на протеста на майките на деца с увреждания.


Народните представители, които виждате, че дойдоха при нас, постоянно идват. Тези, които си ни подкрепят, дойдоха. Но тези, на които искахме да разкажем за проблемите ни, ги няма. Минаха край нас най-безотговорно и си отидоха на почивка. А ние сме тук от сутринта и ги чакаме.

Бях изумена от Десислава Атанасова, когато и дадохме поканата. Тя ме попита: „Докъде стигнаха вашите неща?”. Те не са „наши неща”, те са техни. Законите не са „нашите неща”. „Нашите неща” са децата ни.


Сега чакаме 1 октомври, след което преминаваме към още по-ефективни протести. То няма накъде. Нямаме избор. Като видяхме колко депутати дойдоха днес, сме разочаровани. Нас нищо не може да ни уплаши, камоли зимата и студа. То какво ли не ни скроиха-контрапротести, заплахи. Студът е най-малкият ни проблем. Въпросът е да оцелеят децата. Ние нямаме избор. Няма от какво да се страхуваме.

Това отношение на депутатите към нас и децата ни, показа какво е отношението им към хората като цяло. Не зная защо изобщо се казват народни представители?!

 

Междувремемно на срещата стана ясно, че едно от децата с увреждания е починало наскоро.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 16765 |17.04.2018 Десислава Иванчева: Няма пари, няма пари . 1| 6759 |30.06.2017 Десислава Радева се срещна с представители на „София прайд” . 27| 5823 |11.07.2014 Десислава Атанасова: Срамувам се, че според Ройтерс държавата ни е аномалия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads