Реклама / Ads
0| 5614 |23.06.2015 НОВИНИ

Майката на убития Стоянов: Полицаят Цоновски пречи на няКОЙ с болен мозък

.
Убитият бизнесмен Стоян Стоянов
Някой с болен мозък пише лъжи за полицая Валентин Цоновски. Това каза пред Фрог нюз майката на убития бизнесмен от Бургас Стоян Стоянов-Милка Господинова. Поредното заседание на делото „Гранити”, свързано с неговата екзекуция е насрочено за 25-и юни т. г.
 
От три седмици вестниците, свързани със семейството на депутата от ДПС Делян Пеевски водят невиждана кампания против Цоновски, който стои зад успеха на десетки знакови акции като „Наглите”, „Килърите” и т. н. Възмутена от това Милка Господинова сподели:

Това, което се пише е абсурд. Давате ли си сметка, че полицай като Валентин Цоновски, с толкова сериозен опит, ще отиде да се занимава с кокошкарски истории, каквито му се преписват. Как си представяте да ходи при престъпници и да им казва: Това кажете, онова кажете. Забелязала съм, че винаги преди датата на поредното заседание на „Гранити” се прави нещо. На предното заседание атакуваха прокурора и направиха всичко възможно, за да го отстранят. Явно престъпната група си има човек, който да лобира за тях. Чудя се каква съвест имат хората, които пишат всички тези клевети срещу полицая. Няма думи, възмути се почернената майка.

След това продължи : Ужасена, съм, че такава негативна кампания може да се води срещу човек, който е постигнал толкова много в работата си. Ясно ми е, че сега атаката не е заради делото, а да урони авторитета на Цоновски. Стотици убити не са открити у нас. Той, обаче успя да намери тялото на сина ми. Ако не бяха полицаите, нямаше да знам къде да запаля свещ. Щях да се чудя къде да ходя-на църквата ли, на гроб ли. Това е истината. Как си представяте, че някой разследващ ще влезе навътре в гората и ще каже: Ето го. За мен тези, които стоят зад тези писания нямат разсъдък в главата си, подчерта Милка Господинова.

След убийството веднага разбрах, че Цоновски работи по случая. Чрез Руслан Димитров държахме връзка с него. И във всеки един момент знаех кое накъде отива. Не мога и думичка нещо лошо да кажа срещу тях. И сега след седем години, някой е решил да използва човешката трагедия и да сътвори такива злини. Звучи ли сериозно, ако някой пише нещо в стила: Този казал това, а онзи онова. Възмутена съм. Давам си сметка, че някой се опитва този човек да го очерни. Може ли професионалист, който държи на авторитет си да отиде при един престъпник и да му каже, както се пише: Ти ще направиш това, ама ще кажеш онова. Това само пълен глупак може да си мисли, че нещата могат да се случат по този начин. Запозната съм с делото и с категоричност твърдя, че такива неща, които се пишат, изобщо няма. Този човек още е в системата, значи пречи на някого. Вероятно на няКОЙ с болен мозък, заключи жената.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4966 |04.06.2015 Майката на Бербатов се стяга за кмет на Благоевград . 0| 5058 |03.06.2015 Разпитват гимназисти заради убития Георги, упрекват близнаци . 4| 5530 |03.06.2015 Приятели на убития Георги: Не е запалянко, побойник, наркоман . 0| 4930 |28.05.2015 Майката на Паоло пуска тениски с негова снимка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads