Реклама / Ads
1| 4676 |27.04.2018 НОВИНИ

Мъж плаши с пистолет в парк, охраняван от Столична община

.
Столичани, които се разхождат често в Борисовата градина, сигнализират за мъж с пистолет в парка. Той е окупирал част от територията, белязал е дърветата с червени кръстове и е окачил по тях медали и обяви за предстоящи спорни надпревари. Това е Димитър Кисьов, председател на Комисията по планинско бягане към Федерацията по лека атлетика, съобщи Нова тв.
 
Срещу него са подавани множество жалби в полицията през последните месеци. Потърпевша жена разказа, че преди около месец и половина, разхождайки кучето си, тя се разминала с агресивния мъж, който носел знамена с дълги дръжки. Кучето на жената се уплашило и започнало да лае. Тогава мъжът извадил пистолет и стрелял два пъти по домашния любимец – вероятно с газов пистолет. Потърпевшата казва, че не знае какво е било направено по жалбата, която тя веднага е подала срещу нападателя.

Друг потърпевш пък е заснел разправията си с агресивния мъж, той също бил заплашен с пистолет, след като попитал Кисьов дали той е нарисувал кръстовете по дърветата. "Действието се случва в сряда. Направих видео, след като голяма част от напрежението вече спадна, защото вече бяхме викнали полиция. Децата се плашат. Има много знамена, които са сложени на обратно. Това не е неграмотност, а заявка за война. Ние го питахме дали той е направил всичко това, а той агресира и започна да размахва оръжие", каза Иван. "Пита ме искам ли да ме застреля. Трима мъже се изправихме срещу него, да го питаме дали той е направил всичко това по дърветата. Тогава той извади пистолета... Заплаши да ни гръмне, започна да насочва пистолета към нас и към приятелката ми", продължи разказа си Иван.
Мъжът допълни, че този път полицията се е отзовала, но се оказало, че и мъжът с пистолета се е оплакал от тях. "Много хора се притесняват, че той им пише обратни жалби. Хората се притесняват от лъжи и контрареакции. Вижда се как той почва да си измисля една ситуация и говори лъжи", каза Иван.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 13295 |26.04.2018 Петър Чолаков за Фрог: Румен Радев плаши ГЕРБ . 1| 5818 |07.04.2018 Американски конгресмен извади зареден пистолет в ресторант . 3| 7131 |05.04.2018 Само във Фрог: Пистолетът на беглеца хвърлен през счупен прозорец на затвора . 11| 7563 |27.03.2018 Борисов май се уплаши, спешно вика посланика ни от Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads