Реклама / Ads
4| 4531 |03.02.2010 НОВИНИ

Малкия Маргин не искал да го задържат по холивудски

.
Николай Маринов
Малкият Маргин Николай Маринов се е криел още, защото бил против това да бъде спипан по холивудски, каза адвокатът му Людмил Рангелов по време на делото днес.
 
Елена Михалева, съпруга на Младен Михалев – Маджо, даде показания по процеса срещу Маргините.

Тя и съпругът й са свидетели по делото, но към момента Михалев не е открит, за да му бъде връчена призовка да дойде в залата.

Пред съда съпругата му първоначално обясни, че съпругът й не я държи в течение на бизнес делата си, но после каза, че имат общо участие във фирма, където тя била акционер и счетоводител.

Михалева свидетелства, че е виждала Красимир Маринов преди много години на празненства. Не помни колко пъти го е виждала, както и не са й известни взаимоотношенията му със съпруга й.

Елена Михалева не била разделена с Маджо, но от известно време пребивава в чужбина. Затова не знае къде е той и на какъв адрес може да бъде намерен. Съпругата не можела да обещае, че ще успее да предаде на мъжа си, че е призован като свидетел.

Делото срещу Маргините ще продължи на 11 февруари, когато се очаква да даде показания защитеният свидетел Иво Илчев.

Защитеният свидетел не даде показания на заседанието в сряда, защото поиска да има адвокат по време на разпита. Това каза след заседанието адвокатът на Николай Маринов – Людмил Рангелов.

Прокурорът по делото Николай Кокинов отговори „абсолютно“ на въпроса дали е бил изненадан от това искане на защитения свидетел.

Адвокатът на подсъдимия Николай Маринов заяви, че показанията на Илчев ще бъдат несъществени. Людмил Рангелов не се притеснява от защитения свидетел на прокуратурата.

На въпроса защо Николай Маринов не се явява, адвокатът му заяви, че това е протест срещу „холивудските акции“ на МВР и прокуратурата. Малкият Маргин се притеснявал да не стане жертва на лоша и некоректна работа на системата.

До следващото заседание от Националната следствена служба ще бъдат изискани веществените доказателства по делото, за да се запознаят с тях адвокатите на подсъдимите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6228 |03.02.2010 Свидетел с маска говори за Маргините . 12| 5391 |02.02.2010 Галев-син можел, но "не искал" да си купи карта за лифта, . 5| 5594 |29.01.2010 Натискали Кушлев индиректно . 1| 7471 |27.01.2010 Търсят Малкия Маргин и в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads