Реклама / Ads
52| 19633 |16.04.2021 НОВИНИ

Маноил Манев: Ми онзи човек, който вика срещу една жена?! Няма да му кажа името на това нещо

.
Маноил Манeв
Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев, сочен за ”острие” на партията, показа, че е много ядосан, че съпартийката му Цвета Караянчева не е избрана за шеф на парламента.
 

"Парламентарните принципи са нарушени. Новият председател на събранието не го познавам. Но и тези, които са го подкрепили не го познават. Законите - или МС ги пише, или определени народни представители. Когато говориш за връщане на парламентаризма, има правила, които трябва да се спазват. Парламентарните принципи се изграждат във времето и историята“, каза той.

 

Запитан дали неявяването на Бойко Борисов в парламента е нарушение на същите тези принципи той се зачуди: „Къде е този принцип? Тук да търсим принципи при такова улично отношение в НС, при такова говорене… и на футболни мачове вече няма такова говорене. Каквото почукало, това се обадило. Пускате ми Мика Зайкова.  Ми онзи човек, който вика срещу една жена?! Няма да му кажа името на това нещо. Но да обиждаш Цвета Караянчева с най-долни улична думи. Не е Тошко Йорданов.  Има друго изказване. На този човек няма да му казвам името“, допълни той.  

 

Относно думи на Даниел Митов срещу Борисов, казани през 2007 г., той обясни: „Митов все още не е номиниран за премиер. За думите му преди време – кога и къде ги е казвал, е добре да питате него. Прочетох ги от интернет. Не мога да гарантирам, че те са казани.  Не ме притеснява, защото тези думи може да не са казани от него. В момента чувам г-н Митов. Не мога да коментирам думи от времето, когато не съм ги чувал.  

Аз не се казвам г-н Митов. Той е взел решение да стане член на партията. Заяви го, мисля преди месец. Това решение е негово.

 

Г-н Митов го определихте като десен. Кои са десните в България. Няма нищо общо с този комунистически реваншизъм, който се вихри в момента у нас. ГЕРБ-СДС – дясното е всъщност това. Ще направим ревизия на управлението. В комисията в НС участват от всички партии. Ще подкрепим тази комисия.

 

Борисов разпореди на министрите си да внесат плана за Възстановяване. Той ще бъде днес в НС. Не зная дали Борисов ще прави ревизия на партията. Той е лидерът и създател на ГЕРБ“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 6507 |05.02.2021 Бъра-бъра - проф. Михайлов не можа да надвика Маноил Манев от ГЕРБ за джиповете . 7| 4080 |10.12.2020 Доц. Влади Манев: Плазма от тежко болни паценти крие рискове . 12| 4699 |03.11.2020 Проф. Дронзина: Радикализацията не е в Тора Бора, а в Австрия, Франция, Англия . 30| 6885 |16.07.2020 Манев: Събраха се на улицата комунисти. Гърневски: Излизането от задния вход на Борисов няма да се случи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads