Реклама / Ads
68| 5607 |29.08.2013 НОВИНИ

Манолова: В БСП не обсъждаме предсрочни избори

.
Мая Манолова Източник: Булфото
ГЕРБ разбират демокрацията по един единствен начин и това е Борисов да е на чело на кабинета, Цецка Цачева на парламента, и техни хора да председателстват всичките парламентарни комисии. Съветвам ги да си овладеят апетитите, както би следвало за партия в опозиция. Не е имало досега случай опозиционна партия да желае да оглавява една трета от водещите позиции.
 

Това каза Мая Манолова в сутрешния блок на БНТ. Нормално е опозиционната партия да се върне в парламента, за да оправдае доверието на хората в нея, аз я поздравявам за това й решение. Ние приветстваме връщането на ГЕРБ, защото това е ролята на опозицията - да бъде коректив. Досега ГЕРБ бягаха от ангажиментите си в парламента.

По думите й няма никакви задкулисни уговорки между БСП и ГЕРБ. Ние очакваме правителството на Орешарски да продължи да си върши работата и да работи в интерес на хората. От нашата партия подкрепяме това правителство. За нас властта не е самоцел.

"Вече няма български гражданин, който да не знае, че протестиращите са платени. Много хора спечелиха доста добри суми пари, в което няма лошо. Едни пари се преразпределят", не се отметна от думите си, че протестите са нова форма на временна заетост червената депутатка.

На никой не му е комфортно да работи в една среда, огласявана от свирки и скандирания, няма и как човек да свикне с агресията, която излъчва тълпата. Но същевременно протестите продължават да играят своята важна роля на коректив. Не мога да не слушам тези честни граждани, но не мога да не видя и задкулисните играчи, които плащат на протестиращите и целят конкретни икономически и политически интереси.

Никой от БСП засега не е обсъждал предсрочни избори. Законодателната програма е много амбициозна. Изборният кодекс е готов в най-грубия си вариант. Ще бъде представен и обсъден през септември и в рамките на тримесечния срок ще влезе в парламента, завърши Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 6621 |26.08.2013 Иван Петров от "новия ГЕРБ": Искаме предсрочни избори през пролетта на 2014-а . 118| 6607 |19.08.2013 Мая Манолова: Протестът е нова форма на временна заетост . 45| 5542 |16.08.2013 Манолова: ГЕРБ а не БСП организира протестиращи от провинцията . 80| 5547 |07.08.2013 Мая Манолова: Ветото е открита намеса в работата на правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads