Реклама / Ads
68| 5838 |05.04.2013 НОВИНИ

Манолова се жалва, че й дуднели в ефир

.
Мая Манолова
Лъжете, г-жо Манолова, и сте некомпетентна, настъпи социалистката Димитър Лазаров от ГЕРБ. С грамофонна плоча трудно се спори, констатира той.
 

Всеки час по време на управлението на ГЕРБ се искаха по 8 разрешения за СРС и достъп на трафични данни, съобщи по БТВ социалистката Мая Манолова. Според нея около 100 млн. лв. се харчели годишно, за да се удовлетвори властта и за да се знаело какво си говори опозицията.

Сигналът на Сергей Станишев е частично основателен, тъй като е иззета апаратурата, която прави възможно това подслушване, каза Манолова.
 

Чухме поредните лъжи, контрира Димитър Лазаров от ГЕРБ. Той осведоми, че едва 50% от исканите СРС-та били за подслушване. Тенденцията през последните години била повишаване на прийомите за служител под прикритие и контролирани сделки. Разпечатките се давали назад за номера, с който е разговаряно, а не за съдържанието на разговора. Ставало въпрос за отвличания, грабежи и разбиване на банки.
 

Във Франция броят на СРС-тата, които се прилагат, е 6000 при 60 млн. население, а у нас са 15 000. По наше време използвахме 5000, осведоми Манолова.

Разбирате от кренвирши и здравеопазване, сега ми е интересно, че разбирате и от СРС-та, каза Лазаров.

Може ли да кажа две истини, без Димитър Лазаров да дудне, възмути се Манолова. По време на управлението на ГЕРБ нямаше никакъв контрол върху използването на СРС. Има доклади, в които се алармира за възможност за теч на информация, опасност за използването им за политически цели, продължи тя.

Омръзна ми да слушам глупости, репликира Лазаров. Вашият министър се срещаше с братя Галеви, а после служителят от МВР, който осъществи проследяването, беше уволнен. Това са поредните избори, които ще загубите, започвате истерично да говорите и искате да сринете държавата.

Пожелавам ви да дуднете по-малко следващия път, продължи в типичния си стил Манолова. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 91| 5375 |30.03.2013 М. Манолова призна: Платихме си цената за скъсаната връзка с хората . 21| 10424 |23.03.2013 Мая Манолова кръстоса шпага с Цецка Цачева . 41| 5603 |19.03.2013 "Радиоточката" Манолова помоли да "врътнат копчето" на Главчев . 31| 7143 |15.03.2013 Г-жо Манолова, може ли 30 секунди тишина в главата ви?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads