Реклама / Ads
93| 7605 |07.06.2013 НОВИНИ

Манолова към Цачева: Не се правете на папарак

.
Източник: bTV
Така, както други парламентарни групи са напускали пленарната зала, така и ГЕРБ го прави. Напускаме заседанията на НС, защото протестираме срещу популистките и демагогски обещания. Искаме открито да бъде заявено, че в момента страната се управлява от Атака, ДПС и Коалиция за България, тъй като БСП и ДПС не могат да имат 121 депутати.
 

Това заяви пред bTV бившият председател на Народното събрание от ГЕРБ Цецка Цачева.

ГЕРБ се регистрират , за да получат надницата си за деня, а след това обикалят по коридорите, пият кафе, смеят се, а не за това са гласували избирателите им. Това заяви депутатът от БСП и заместни-председателят на парламента Мая Манолова. Тя изрази своето съжаление към Цецка Цачева, която е представител на деструктивна опозиция.

Цачева прекара на балкона цял ден заедно с Менда Стоянова, обвини Манолова бившата шефка на парламента Цецка Цачева и й заяви, че има характеров проблем. Не съм стъпвала там, отсече Цачева.

Бяхте партийно острие, можете да бъдете и занапред на партийни форуми, но сега се дръжте като председател на Народното събрание, призова Цецка Цачева. Не ви отива да се държите като Бойко Борисов, контраатакува Мая Манолова.

Вие сте последната, която може да ме съдите мен, отсече Цачева. Тя разкритикува Мая Манолова за бездействието по време на скандала между Волен Сидеров и Ивайло Московски.

Мая Манолова се оправда, че тогава тя е нямало как да чуе от мястото си какви реплики са си разменили Сидеров и Московски. Защо не ги наказахте, попита Цачева. Ами защото си седнаха на местата и се успокоиха, отговори Манолова.

Гласуването с чужди карти отново е на дневен ред. Нещо, което си мислих, че няма да се случва вече, възмути се Цачева. Тя показа снимки, на които се вижда как депутатът от Павел баня Атанас Пъдев от БСП гласува с чужда карта. Според Мая Манолова това не е вярно и снимката не може да бъде доказателство. Мая Манолова нерече Цачева папарак, а бившият председател обясни, че снимката е от пресцентъра на ГЕРБ, правена от легитимен фотограф.

Биометричните данни на депутатите от 42-ото НС са готови, взети са и на новите депутати, каза Мая Манолова. Цачева я засече с репликата колко време ще им е нужно да въведат метричните карти, след като 20 дена вече не могат да се организират.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 12547 |01.06.2013 Сашо Диков и Мая Манолова си лазиха взаимно по нервите . 116| 6505 |26.05.2013 Мая Манолова: ГЕРБ са образец на некомпетентност и безотговорност . 35| 7868 |24.05.2013 Зам.-председателят на ДАНС пратил по факс сигнала на Мая Манолова . 65| 6783 |24.05.2013 Мая Манолова: ГЕРБ започнаха с магариите от първия ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads