Реклама / Ads
1| 4113 |23.09.2017 НОВИНИ

Манолова: Мисля, че е страхотно да си баба

.
Мая Манолова Източник: БГНЕС
Мисля, че е страхотно да си баба. Нямаш отговорност за възпитанието, но имаш възможност да се радваш, да глезиш. Имаш шанс да наваксаш всичко, което си пропуснал като родител.
 

Това каза омбудсманът Мая Манолова по БТВ. Тя разказа за личния си живот, че правото е първата й любов и винаги е искала да бъде адвокат, не съдия, прокурор, нотариус или съдия изпълнител. Трите неща, без които не може са: вярата, свободата и любовта. За детството си твърди, че е било щастливо и с мирис на безгрижие и купон. И тогава е имала много енергия – искала да се занимава с всички спортове, да посещава всички кръжоци.

 

Станала е член на БСП през 90-те години, когато всички са хвърляли партийните си книжки, защото смятала, че лявото е справедливо. На въпроса има ли горчивина от раздялата с БСП тя отговори, че в политиката не следва да има лични емоции – горчивина, любов и омраза.

 

Мая Манолова признава, че между нея и частните съдебни изпълнители има война. "Опитът да се ограничат техните свръхпечалби, беше разчетен като опит да бъдат фалирани. Твърдят, че съм искала да им взема хляба, но според мен не става въпрос за хляб, а за хайвер”, уточни омбудсманът.

 

За борбата с рака, който й откриват преди две години, тя казва, че се е научила, че човек никога не трябва да се предава. Благодари на съпруга си Ангел Найденов и на дъщеря си, че никога не са показвали слабост и съжаление към нея в този период.

 

С Ангел Найденов от БСП са сгодени от 11.11.2011 г., когато той й предложил брак. Сватбата обаче се състоя пет години по-късно – 2 октомври 2016 г. Манолова твърди, че се е посъветвала с астролог и изчакала да мине ретроградният Меркурий. Затова дата на сватбата съвпаднала с обявяването на кандидатурата на ГЕРБ за президент (Цецка Цачева). Ако сватбата завърши като тази кампания (ГЕРБ изгуби президентските избори), отговорността ще е твоя, казал Ангел Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4462 |21.09.2017 Мая Манолова: Има голяма съпротива в парламента за промяната на ГПК . 2| 3629 |04.09.2017 Манолова: Има възможности да се крадат земеделски земи . 2| 4025 |16.08.2017 Мая Манолова: Дневно в България се изоставят по 3 деца . 0| 4049 |09.08.2017 Манолова: ЦИК бави гласуването по интернет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads