Реклама / Ads
2| 4490 |15.08.2016 НОВИНИ

Манолова няма да се бори за президент: Предрешена битка е!

.
Мая Манолова
Няма да участвам в предрешено съревнование, казва тя Мая Манолова изпрати писмо, в което благодари на структурите на БСП и гражданските организации, които я номинираха за кандидат за президент. В него Манолова обяснява следното:
 
Скъпи приятели, Благодаря на всички, които изразиха доверие към мен - стотици партийни структури, граждански движения и неправителствени организации, и ме номинираха за кандидат за президент. Съпричастна съм към вашите принципни позиции и вяра в каузата на България; към вашите очаквания за състезание по честни правила и съревнование на идеи при определянето на кандидата за президент. За съжаление се видя, че правилата не са честни, а са подменени от тайни договорки и "лични номинации". Създаде се усещане, че съревнованието не е по идеи, а по интриги.

Аз не участвам в задкулисни сделки, не желая да съм "лична" номинация на когото и да е, а да бъда участник в един демократичен избор. Това е не само мое лично убеждение, а и дълг към всички вас. Напоследък чух за себе си много неща - все "приятелски огън". Аз не участвам в братоубийствени войни! Те са пагубни за своите инициатори и рушат доверието на гражданите в политическата система. Това поведение през годините вече нанесе катастрофални вреди - разтвори се огромна бездна между гражданите и политиците. Няма да коментирам и опитите да бъда служебно елиминирана с несъстоятелни "правни" аргументи. Те са абсурдни за всеки юрист. Дала съм обет, че ще работя за гражданите! И ще продължа да го правя занапред, независимо от позицията, която заемам. Отказвам да участвам в предрешено съревнование, в което правилата са нарушени от тези, които ги предложиха, а принципните позиции са подменени от задкулисни договорки. Оттеглям се от "състезанието" за президентските избори с признателност за подкрепата и доверието ви! Нашата обща мисия е да променим България в интерес на хората. Ще го направим! Заедно! Можете да разчитате на мен. Желая успех в предстоящия важен за България избор!

С уважение: Мая Манолова
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4474 |15.08.2016 Дънекова: Не бих унищожила сама живота си, нямам какво да крия . 0| 4372 |14.08.2016 Борисов уверява натовски шеф, че армията ни е боеспособна . 1| 6130 |13.08.2016 Каракачанов: Турция е оказала натиск на Борисов за Бююк . 4| 11317 |13.08.2016 ФРОГОКО: Борисов призна глупостта за ремонта на МиГ-29 в Полша

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads