Реклама / Ads
20| 5884 |14.05.2015 НОВИНИ

Манолова: Самоизяждането на БСП я прави брошка на ревера на Борисов

.
Мая Манолова
Време е да се сложи край на самоизяждането в партията, защото иначе тя ще тръгне по пътя на СДС и ще стане брошка на ревера на Бойко Борисов. Това заяви по Нова телевизия Мая Манолова от БСП, отговаряйки на въпрос, дали на пленума на истината в БСП ще бъде задаван въпроса КОЙ.
 
На местни избори и 100 гласа са решаващи и 50 дори, а в малките общини и 20 гласа могат да преобърнат нещата, заяви относно предстоящите местни избори Манолова.

Социалистката коментира и предстоящия пленум на БСП. По думите й, всеки пленум на левите е пленум на истината. Тя заяви, че няма и никога не е имала притеснение нито да задава, нито да отговаря на въпроси. Според нея, задаването на въпроси, на които отдавна е даден отговор е безумно и вредно за БСП. „Голяма част от ръководството на партията и при Станишев, и при Михаил Миков е една и съща, при формирането на правителството на Орешарски председателят на партията даваше предложенията, ръководството ги одобряваше”, каза още тя.

За случая и делото "Костинброд" червената депутатка каза, че не съжалява, че е участвала в него. Това не е постановка, посочи тя и потвърди, че се е подготвяла абсолютна манипулация на изборите. Социалистката съобщи, че има допълнителна информация за това как е щяло да има злоупотреби. "Наистина се уморих да обяснявам десетки пъти как се подменят бюлетини", добави тя.

"По-добре кючек, отколкото дрон".Това пък заяви Манолова  в коментар за видео, показващо група абитуриенти, които танцуват в кабинета на кмета на Кресна. Според нея това не е учудващо на фона на цялата "чалга в политиката", където образователният министър се отказва от Ломоносов, министърът на културата раздава по 50 лева на хористи, а министър-председателят се "сравнява с Тодор Живков" по строежи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4687 |13.05.2015 Манолова: Наесен дроновете ще отлетят като тефтерчето на Ф. Златанов . 6| 4990 |09.05.2015 Майката на разчленената Ани направи съучастник приятеля на мъжа си . 0| 4407 |08.05.2015 Спор БСП-ГЕРБ за новите пътни правила . 2| 5013 |07.05.2015 Ромите до 5 клас ще учат целодневно, реши правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads