Реклама / Ads
63| 4803 |18.07.2014 НОВИНИ

Манолова: Ще има изненади при избора на лидер!

.
Мая Манолова
Аз ще променя апарата. Областните съвети трябва да могат да предлагат хора за ИБ. Знам какво искат структурите по места; листите за избори трябва изцяло да се редят от областните структури, вкл. и водача, съобщи Манолова. На конгреса ще има състезание.
 

На последното заседание на Комисията по гражданско общество изслушахме доклад и беше представен законопроект, а ние го внесохме като знак, че има воля да се обсъжда отразяването на медийните кампании, заяви по БТВ кандидатът за лидер на БСП Мая Манолова по повод внесен днес текст от Данаилов, Захариев, Манолова. В рамките на това НС е ясно, че той не може да бъде гласуван. Той е изготвен от наблюдатели, а целта му е наблюдателите да имат повече права. В следващото НС ще настоявам този текст изобщо да не бъде включван, зарече се Манолова.

Очевидно е, че БСП е в криза и най-нормалното нещо е, когато една демократична партия е в криза, тя да търси промени, обясни Манолова и призна, че избирателите са им показали червен картон. За БСП е ясно, че трябва да търсим промяна. Мен ме боли за БСП, аз съм 3-то поколение социалисти знам как се чувстват социалистите, знаейки, че партията ерозира. Мога да се ангажирам с каузата за лидерски екип, който да извърши промяната, тя трябва да започне. Смяната на лидера е едно добро начало, заяви тя.

От партийни интриги и от апаратни игри не се интересувам, каза Манолова. дали Станишев е променил решението си за Стойнев, трябва да питате Станишев, но аз никога не съм искала подкрепата на апарата, защото доверие се печели отдолу нагоре. Игрите няма да спечелят доверие и няма да направят добра услуга за техния кандидат.

Не съм фаворит на апарата на Позитано, но не съм го и искала, поясни Манолова и предрече изненади и балотаж. Очевидно е, че не съм кандидатът на Първанов, каза тя. Не съм защитавала Станишев, а БСП; една партия е силна, когато защитава лидера си. Позицията ми винаги е била ясна и аз не се притеснявам да отговарям на въпроси, каза тя. Отдавана беше време кирчо Добрев да порасне, а българските жени са показали, че най-добре се оправят по време на криза.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 5134 |18.07.2014 Манолова: ГЕРБ да спрат с играчка-плачка . 35| 4656 |14.07.2014 М. Манолова: Неуместно е Станишев да назначава председател след 8 катастрофи . 108| 5080 |12.07.2014 Манолова: Край на безпринципните коалиции . 5| 5319 |07.07.2014 Атакуват избора за шеф на Софийска градска прокуратура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads