Реклама / Ads
2| 4755 |18.09.2019 НОВИНИ

Марешки: Инж. Пламен Христов е нашият кандидат за кмет на София

.
Веселин Марешки
Нашият кандидат е Пламен Христов, инженер. Знае много езици, беше тръгнал за чужбина, аз го спрях. Помогнах да работи за своята родина.Това заяви пред bTV лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.
 

Аз няма да се кандидатирам за кмет на Варна. Два пъти съм би кандидат. Ситуацията в София е същата, както когато аз се явявах за кмет на Варна. Единственият, който не е проблем на София е нашият кандидат. Софиянци няма да изберат Мая Манолова. Докато Фандъкова е настоящето на София, Манолова е минало а Христов е бъдещето, каза още Марешки.

 

Лидерът на "Воля" коментира и отношението си към Русия контекста на шпионския скандал: Жена ми е рускиня, децата ми имат двойно гражданство – българско и руско, и аз имах двойно гражданство преди да вляза в политиката. Моите отношения с Русия са като на голяма част от българските граждани, които обичат някои по-близки до нас, като руснаците. Затова сега затъваме - защото сме в сферта на американците, заяви той.

Искам да има честни и почтени български политици, които да защитават българския интерес. Ние сме български родолюбци, за нас България е над всичко, а след това са отношенията ни с други държави, и то само ако отговарят на българския интерес, а не да ни изнудват по най-грозния начин, подчерта Веселин Марешки.

 

Той прогнозира, че цените на горивата ще се понижат, въпреки атаките с дронове срещу саудитски петролни станции. Саудитска Арабия много бързо се възстанови. Но атаките потвърдиха думите ми, че бъдещето е на дроновете, а ние купуваме четири ненужни изтребители. След четири години никой няма да лети със самолети, и НАТО няма да го има. Ние плащаме за миналото, а хората вървят напред. Трябва да сме изпреварващи, а сме догонващи, коментира Марешки.

 

Той посочи, че подкрепя реализирането на проекта АЕЦ "Белене". Трябва да оставим нещо в бъдещето, за нашите деца, което ще ги спаси след 50-60 години, което остава във времето и работи за България, както е АЕЦ "Козлодуй", заяви Веселин Марешки.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 9523 |18.09.2019 Правителството на Валенсия даде ход на преписката против назначаването на Пламен Георгиев . 3| 5936 |11.09.2019 Иво Христов: България деградира в йерархията на ресорите в Европейската комисия . 6| 4668 |09.09.2019 Иво Христов: Не си струва президентът да прави обръщение към парламента . 15| 5267 |07.09.2019 Проф. Антоанета Христова: За Манолова кметското място е трамплин за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads