Реклама / Ads
9| 4119 |19.02.2017 НОВИНИ

Марешки: Изборът на 26 март е между ”Воля” и статуквото

.
Изборът на 26 март няма да бъде между БСП и ГЕРБ, или между ДПС и Атака, а между свободната формация „Воля“ и статуквото. Това заяви в предаването лидерът на политическа партия ”Воля” Веселин Марешки.
 
Нашата кауза не е трето място, ние се борим за първо място и ноември месец беше показателен – над два милиона гласуваха срещу статуквото, допълни той пред БНР.

Веселин Марешки определи програмата на партията като единствената изцяло реалистична, прагматична и изготвена на базата на много силни разчети. Той вижда 90% покритие на програмата на партията с тези на останалите, като единствената съществена разлика е борбата с картелите, без значение в коя сфера.

Към днешна дата минималната пенсия може да бъде 230 лева, с преизчисление на останалите пенсии, посочи Марешки. Сред силните страни на неговата партия на прага на предстоящите парламентарни избори той открои пробивът срещу картела в горивата и отново увери, че ако спечелят изборите, до една година цените на горивата в цялата страна ще бъдат около 1.80 за литър. За 12 години покрихме с аптеки почти всички общини, изтъкна още Марешки.

Българският народ, бизнес и държава нямат време да чакат нови избори и хаос, подчрета лидерът на „Воля“ и прогнозира, че партията ще получи такъв резултат на тези избори, че ще бъде възможно съставянето на ново правителство с не много партии в него.

Компромисът си заслужава само ако могат да бъдат вдигнати пенсиите, да се освободи малкият и среден бизнес от бремето на корупцията и администрацията, ако могат да се осигурят условия за младите хора да остават в България и да си решим демографския проблем. Ако хората живееха добре, ако бизнесът работеше добре, никой нямаше да го интересува дали Пешо, Корнелия, Бойко или Весо са министър-председатели. хората искат да живеят добре и в нормалните държави по-голямата част от хората не знаят кой ги управлява.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6493 |19.02.2017 Велков: В Пазарджик ще избират между кебапчетата и интелекта . 2| 3939 |17.02.2017 Ненчев: Има противоречия между Герджиков и Янев за обвиненията ми . 0| 5048 |16.02.2017 Проверяват бой между ученик и учител в Математическа гимназия . 11| 4939 |13.02.2017 Проф. Иво Христов: Навлизаме в тежки международни турболенции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads