Реклама / Ads
15| 4978 |29.06.2019 НОВИНИ

Марешки скромен: Аз съм Дон Кихот и Робин Худ едновременно

.
Веселин Марешки Източник: БГНЕС
Аз съм Дон Кихот и Робин Худ едновременно. Това заяви лидерът на „Воля“ Марешки по Нова телевизия в събота сутринта. Изглеждаше в пълно съзнание, макар да бе обявил преди това, че трудно е станал толкова рано, за да участва в предаването.
 

Водещата Мира Иванова обаче бе изумена и се опита да върне политика в реалния живот и подсказа, че е много смело човек сам да си дава такава оценка. Невъзмутим като сфинкс Веселин обясни, че оценката не е негова, а на хора във Фейсбук. Той само я оповестявал. Даже докато чакал да влезе в студиото хора му благодаряли и прочие топло отношение.

 

След това Марешки се разходи из злободневните теми. Мая Манолова можела да се кандидатира и стане кмет на София, ако се разбере с Бойко Борисов. Самият Марешки можел да стане градоначалник, защото хората оценявали бензиностанциите и аптеките му.

 

Красимир Каракачанов забъркал каша като подписал договор с химикалка за ремонт на наши военни самолети в Беларус. Трябва Русия да ги ремонтира, то е ясно. Все едно Беларус да ремонтира и Ф-16, когато ти купим, допълни важно народният представител.

 

По повод „Апартаментгейт“ Марешки отсече, че не е запознат, но ако някой е нарушил закона, да си носи последствията. След съответни проверки.

 

„Участвам само в прозрачни процедури. Вече съм две години в парламента и не съм участвал в нито една обществена поръчка. С чиста съвест съм”, поясни Марешки. След това допълни, че субсидията за партиите сигурно няма да падне на 1 лев.

 

Накрая българският Дон Кихот&Робин Худ заяви, че е уникален политик, един от най-богатите хора в България, който се заел с политика само за да оправи положението на българите.

Мира Иванова го изпрати с усмивка.

 

Весело е с Веселин...

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4562 |27.06.2019 Марешки ще се кандидатира за кмет на София . 22| 9646 |29.05.2019 Марешки: Опозицията има по-голям резултат от управляващите, започваме партизанска война . 5| 4121 |26.05.2019 Марешки свали ценит на горивата до 1.99, в отговор на натиск да ги качва . 4| 3891 |26.05.2019 Марешки: Българският народ има право да живее достойно тук и сега

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads