Реклама / Ads
13| 5669 |17.03.2013 НОВИНИ

Марешки прогнозира: Сред първите три партии ще съм

.
Веселин Марешки, лидер на партия Либерален алианс
Ако се махне само Кирил Йорданов, във Варна нищо няма да се промени. Ако общинските съветници не си отидат сами, хората ще ги изметат.
 

Това прогнозира варненският бизнесмен Веселин Марешки в предаването “На светло” на Люба Кулезич.

Марешки заяви, че ще се бори да излезе наяве “цялата истина за Варна”. “Единственият, който може да я изкара, съм аз”, заяви той. На обвиненията, че е раздал 200 хил. лв. на протестиращите, той отговори: “Нека един протестиращ да дойде, на който да съм дал 2 лв., ще го призная”.

По отношение на освиркването срещу него, по време на един от големите протести във Варна, той каза: “Когато ме освиркват престъпници и наркопласьори, не ме засяга въобще”. А в кадрите от случката той разпозна провокатор - Руси Полковника, замесен с най-тъмните неща. “Не ходи свободно из града”, каза Марешки. “Баща ми го биха същите мутри”, заяви Марешки и добави, че става въпрос за тези, които изкарват децата на улицата да сеят смут. “Същите спортисти и артисти. Едни и същи неща се повтарят постоянно”, смята той.

За бившите си партньори от РЗС той беше категоричен: “Няма да чуете лоша дума срещу тях от мен”.

“На изборите играем абсолютно самостоятелно. Либерален алианс се казва моята партия”, обяви той. Прогнозата му е, че партията му ще бъде сред първите три след изборите и ще вкара минимум 20 депутати в Народното събрание. Той се аргументира с факта, че на избирателите не им се предлагат истински алтернативи.

“Всички трябва да излязат и да кажат какво са правили преди това. И чак тогава да минат в това какво трябва да правят”, каза Марешки и в този ред на мисли сподели, че до края ще изпълни ангажиментите си към “Локомотив” (Пловдив), след което няма повече да се занимава с отбора. Според него, това е “страхотна честнот, защото го казвам преди изборите”. Причината за раздялата му с отбора била да спре всички спекулации за това, че го използва за купуване на гласове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5651 |13.03.2013 Проф. Николай Петров: Ще бъда посредник между лекарите и НЗОК . 16| 5301 |05.03.2013 Янев: Варненци посочиха мястото на Марешки . 14| 5090 |04.03.2013 Решено: токът спада средно със 7 % от 5 март . 12| 5939 |04.03.2013 За Яне Янев коалицията с Марешки е "затворена страница"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads