Реклама / Ads
20| 5562 |13.10.2012 НОВИНИ

Марешки е за радикални промени, не вярва на Кунева и Бинев

.
Веселин Марешки
Както повечето българи и аз искам много неща в живота ни да се променят кореннно. Можем да живеем по-добре. Но с тези, които вече се провалиха в политиката, това няма как да стане. Това заяви по БНТ бизнесменът Веселин Марешки.
 

Меглена Кунева и Даниел Вълчев са лица от НДСВ, партия, на която хората гласуваха под 1 процент доверие. Не може те да се представят като алтернатива на сегашното управление. Това не е честно. Да си кажат откъде идват, с кого са били в коалиция и какво са направили – ще е по-морално, смята човекът, прочул се с по-ниските цени на лекарствата в аптеките, които притежава.

Според него и формацията на Слави Бинев не е никаква алтернатива, защото досега Бинев се развивал благодарение на „Атака”, а сега се правел на чисто нов спасител на България.Марешки е готов да участва в политиката с ясна програма, за изпълнението на която е готов да отговаря пред избирателите.

Вече веднъж съм си партнирал с РЗС и Яне Янев. Възможно е отново да намерим допирни точки, но това е предмет на разговори. Участието в политиката не е самоцел, а преследване на конкретни цели. ГЕРБ направиха немалко неща от началото на мандата. Но има все още много какво да се прави. Аз съм готов да работя за това някои неща да се случат бързо и независимо от острите критики и реакции. Щом са полезни за обществото – ще поема риска. Това е философията на политическата формация, с която ще участваме на изборите, много социални неща могат да се направят, допълни варненският бизнесмен.

 

Според него ГЕРБ, БСП и ДПС имат свой твърд електорат, който няма да гласува за други партии. Затова на останалите избиратели, които не са никак малко, трябва да се предложи алтернатива. Те могат да преценят кой може да свърши полезни неща и кой дава празни обещания. Пък след изборите, ако избирателят ни е дал доверие, ще говорим и за коалиране, категоричен е Марешки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7963 |29.09.2012 Патент на Марешки: детектор на лъжата при загубен мач . 86| 7181 |16.09.2012 Марешки: Другите влизат във властта да забогатеят - аз, за да обеднея . 47| 8002 |06.09.2012 Павлова срещу Марешки, Дянков срещу Орешарски . 28| 6991 |03.09.2012 Политоложки: Я. Янев и Марешки са джуджетата на Снежанка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads