Реклама / Ads
29| 8190 |23.08.2012 НОВИНИ

Марешки: Аз съм най-социалният човек в държавата

.
Веселин Марешки Източник: БТВ
100 лв. на час струва фитнеса на незаконната временна постройка на плажа Кабакум на варненския бизнесмен Веселин Марешки. Ще ви бъде издадена и касова бележка, каза в ефира на БТВ аптекарския бос. Шезлонгите и чадърите за сметка на това са едни от най-евтините - 2 лв.
 

„Ако бъде доказано, че постройката е незаконна, аз сам ще я бутна”, каза Марешки.

Този коментар бе по повод думите на регионалния министър, че сградата на Марешки, намираща се на плажа Кабакум, е с площ, надвишаваща допустимата. Ако единият от етажите бъде премахнат, ще бъде спазен законът.

Варненският бизнесмен подчерта, че спекулират с името и имотите му. "В конкретния случай става въпрос за частен имот на една от моите фирми”, поясни бизнесменът. Това е клуб, до който всеки има достъп, стига да може да си го позволи. Той бе категоричен, че е спазил законните изисквания, построявайки спорния клуб на брега на Черно море.

Марешки заяви, че цялостната му дейност е “на светло”. “Аз мога да губя, но не правя нищо на всяка цена”, подчерта той.

„Няма как министри от правителството на Тройната коалиция и членове на НДСВ в момента да се връщат на бял кон и да твърдят “Ние сме новите хора”. Това го казвам за Меглена Кунева и Милен Велчев. Те няма да влязат в парламента, категоричен съм”, коментира политическата ситуация в страната варненският бизнесмен Веселин Марешки.
На местните избори в морския град той бе основен конкурент на градоначалника Кирил Йорданов.

Марешки добави, че е десен човек като всеки бизнесмен. “Но от друга страна съм най-социалният човек в държавата, защото знам, че всеки месец 3 млн. българи купуват от нашите лекарства”.

Като собственик на верига от аптеки Веселин Марешки коментира и по-ниските цени на лекарствата, които се предлагат в неговите обекти.

“Аз правя наистина големи отстъпки. Аз бих намалил цените на лекарствата не с 2, а с 5%. Ако хората нямаха нужда от това, което правим, то няма как да върви”, каза бизнесменът и добави: “Това го казвам с увереност. Намерил съм начина да правя нещо за хората и аз да печеля”, заяви бизнесменът от Варна.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 6413 |16.08.2012 МВР: Хора, помагайте! Виждали ли сте този човек? . 21| 12957 |21.06.2012 Човек на „Октопода” и д-р Джунков бранят шефове на „Пирогов” . 7| 6134 |14.06.2012 Човек на Брендо праща дрога от Бали . 28| 7904 |16.05.2012 Иван Костов в момента бил колеблив човек, смята Софиянски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads