Реклама / Ads
1| 5496 |13.09.2017 НОВИНИ

Марешки: Цацаров да каже Бойко, Роско и Цецо дали са „шайка”

.
Веселин Марешки Източник: БГНЕС
Хора, оставени на 150 лв. пенсия няма как да дойдат и да протестират. Тези хора са обезверени. През всички години са лъгани много. Такава е била и основната цел на политическата класа. Това каза зам.-председателят на парламента Веселин Марешки по БТВ.
 

В малките общини има такова мародерстване да се гласува под строй... брутално е. Много е тежко. Гледам какво говорят хората и те най-добре усещат „стабилността” по техните джобове. Всички са бедни, децата трудно могат да ходят на училище. Протестът беше на президентските избори. 300 000 купени цигански гласове имаше на парламентарните избори. Да не ми обясняват управляващите, че някой ги обича много.

 

Запознах се наскоро с книгата „Шайката” на Антон Тодоров. Заради нея днес сезираме главния прокурор. В момента има страх в медиите. В книгата са споменати тези престъпници-Бойко, Росен, Цецо и Лиляна. В книгата се казва, че те ни повлякоха към дъното. В текста пише: Работеха и живееха като шайка-рекет, доноси, контрабанда. Искаме главният прокурор да каже дали това е истина или Антон Тодоров е фалшифицирал документи и е престъпник. Проблемът е, че ако някой открадне една кокошка, го арестуват. Бойко да каже кой изяде суджука.

Казах в парламента днес, че не съм женен за този пост. Готов съм да напусна. Нека, обаче двете управляващи партии да изпълнят по едно тяхно предизборно обещание и аз ще напусна зам.-председателското място. Да гласуват държавна фирма за борба с картелите или 500 лв. пенсия. Аптечният бизнес ми тежи, стана прекалено голям. Трудно се контролира. Петролният бизнес ще го разширявам. Ако продавам бизнес, ще е аптечният. През последния месец имаме над 10 процента ръст. Имах натиск да се освободя от петролния бизнес. Държавата се управлява от трите прасета, трите идиота и трите глупака. Народът няма да позволи до безкрайност да бъде ограбван.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 13070 |13.09.2017 Марешки: Държавата се управлява от трите прасета, тримата идиота и тримата глупаци! . 33| 13697 |08.09.2017 Даниел Божилов за Фрог: Законът „Магнитски” ще свали Цацаров . 5| 7431 |08.09.2017 Марешки: Борисов и Пеевски са скачени съдове, те са държавата . 2| 4145 |07.09.2017 Цацаров проверява „Азербайджанската афера“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads