Реклама / Ads
3| 3589 |04.05.2017 НОВИНИ

Марешки се закани да следи министрите под лупа

.
Веселин Марешки
Позорно звучи от изказванията, че в българския парламент вече нямало патриоти. Може да сме малко в този парламент, но точно затова ще бъдем повече в следващия, защото ВОЛЯ, никога няма да отстъпи от основата ни задача да работи така, че да защитаваме интересите на българския народ. Това е дело на всеки един родолюбец. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки.
 

Днес сме изправени пред огромно предизвикателство и би трябвало да подходим отговорно. Имаме три възможни варианта – да изберем правителство на най-голямата партия с кандидат за премиер г-н Борисов, ако не стане – да изберем правителство на втората по големина партия БСП или да отидем веднага на нови избори. Днес нито държавата, нито хората, нито бизнесът имат интерес от хаос. Напротив, всички ние имаме интерес от стабилно управление в полза на хората, така че резултатите да се видят още утре, подчерта Марешки.

 

На консултациите при президента казахме, че не можем да участваме в правителство, което легитимира крайния национализъм. Смятаме, че всеки български гражданин има право на втори шанс, затова сме готови да направим компромис с имената, но никога няма да направим компромис с делата. Ще дадем подкрепа на правителството на този етап, но няма да му дадем не само 100 дни толерантност, а нито един ден. Още от днес ще следим под лупа всяко действие на всеки един министър и на правителството като цяло – дали министрите работят единствено и само в интерес на българския народ, заяви лидерът на ВОЛЯ.

 

Г-н Борисов, очакваме да оправдаете доверието, което ВОЛЯ ви дава в аванс. Пожелавам ви не просто да ви запомнят като човек, който има шанс за трети път да състави правителство, но да изпълните голяма част от прагматичната програма на ВОЛЯ. Ще ви предоставя писмен вариант на това, което казвам, за да помните обещанията, които давате днес и да не забравяте - ние от ВОЛЯ ще следим дали ги изпълнявате. В името на просперитета на българската държава и благоденствието на българския народ, ние пожелаваме успех на управленската формация ГЕРБ – ОП. Бог да пази България!, завърши изказването си Марешки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3722 |03.05.2017 Марешки е готов да се откаже от имунитета си . 1| 3887 |02.05.2017 Марешки: Задкулисието ражда зависимости . 0| 4075 |30.04.2017 Марешки дава имунитета си след публично изслушване в парламента . 1| 7767 |29.04.2017 Обвиняема с Марешки: Има голяма схема между полиция и прокуратура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads