Реклама / Ads
18| 14591 |05.09.2012 НОВИНИ

Мария от Слънчев бряг била прободена 6 пъти от своя Отело

.
убитата Мария Златанова била красавица
Класически Отело бил заподозряният за убийството полицай, с когото красавицата излизала паралелно с другото си гадже - 18 годишния футболист.
 

Око за око, зъб за зъб, сърце за сърце. Кървавата драма пред хотел "Гларус" е достойна за трилър, описва Стандарт. Бившият полицай Михаил Менашки е пробол 30-годишната Мария Златанова право в сърцето. За да й отмъсти, задето е разбила неговото. Аутопсията на фаталната барманка показа, че Михаил я е намушкал точно 6 пъти, засягайки сърдечната област.

Във фаталната нощ Мария имала среща с 18-годишния си приятел - футболиста Симеон Куминков. Двамата били заедно от около 3 месеца. Красавицата обаче излизала и с местния полицай Михаил Менашки, който е основният заподозрян за убийството й.

 

Класически Отело - такъв бил Михаил. 29-годишното ексченге било изключително ревниво. Менашки обсебвал Мария. Отношенията им се влошили, след като изгубил позициите си в полицията покрай разследване за продажбата на фалшиви винетки. Менашки е уличен от отдел "Вътрешна сигурност" и отстранен от работа през май. В началото на август е уволнен дисциплинарно. Колегите му твърдят, че станал много нервен. Познат е добре и на съдържателите на заведения в Слънчев бряг като особено агресивен тип. "Не приличаше на полицай, с тези татуировки на ръцете си беше мутра", твърди собственик на ресторант.

За връзката на Мария с Менашки знаели почти всичките й колеги. Приятелките й я съветвали да го зареже. Покрай работата си се запознала с младия футболист Симеон и скоро между тях пламнала любов. Полицаят обаче не можел да понесе, че Мария иска да го зареже. На няколко пъти пресрещал Симеон и го заплашвал. Веднъж дори нахлул в съблекалнята на ФК "Несебър", където младият мъж играел футбол. Стигнало се до саморазправа, но съотборниците на Симеон успели да ги разтърват. При последната среща между двамата в средата на август Михаил заплашил опонента си, че ще се стигне до смърт. Младежът обаче не повярвал особено на думите му. Дали заради страх или от любов, но всяка вечер прибирал Мария след работа от бара в продължение на няколко седмици.

Във фаталната нощ на 2-ри срещу 3 септември Симеон както обикновено дошъл с джипа си "Ауди" Q7 пред хотела да вземе любимата. Двамата излезли през централния вход, като минали през просторното фоайе. Били в добро настроение, взели си довиждане с администраторките. Насочили се към малък паркинг вляво от хотела. Там бил джипът на младия футболист. Мария се настанила на седалката до него. Двамата си говорили известно време, дори се целували, разказват очевидци.
 

В този момент от храстите изскочил раздираният от ревност и гняв експолицай. Без много да се замисля, отворил вратата на джипа откъм страната на Мария и започнал да я ръга с нож. Симеон се втурнал да я спасява, но също бил намушкан. Острието е разрязало дясната му ръка и буквално я е разкъсало. Младежът тръгнал към рецепцията на хотела, за да повика помощ, но се строполил от загубата на кръв. Когато персоналът разбрал какво се е случило, една от администраторките се опитала да направи изкуствено дишане на ранената, но тя издъхнала, преди да дойде линейката. Михаил използвал момента и избягал, захвърляйки ножа в храстите. Оръжието му е намерено на следващия ден при огледа на разследващия екип. Задържан е часове по-късно в дома си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 20363 |03.09.2012 Полицай убил Мария Златанова на Слънчев бряг? . 8| 12786 |15.08.2012 Проститутки по Слънчев бряг заработвали до 1500 лв. на вечер. Обаче ги хванали . 16| 9273 |03.08.2012 Удариха царете на маркови ментета в Слънчев бряг . 112| 19406 |20.06.2012 Оправдаха напълно Мария Мургина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads