Реклама / Ads
12| 6606 |26.11.2016 НОВИНИ

Г. Марков: Дано Харманли ни отвори очите!

.
Георги Марков
”Добре е, че стана това в Харманли, за да види българския народ, че Брюксел ни натиска да интегрираме хора, които не могат да бъдат интегрирани. В Харманли няма мигранти, а престъпници. Защо българският съд не е реагирал до този момент е въпросът”, каза той.
 
Всичко, което става от 2 дни в България е предизвестено. Преди 6 месеца прогнозирах, че политиката на Меркел ще доведе не само до тежък удар върху християнството но и да атентати, тероризъм, колене и неща, които дори Хитлер не е правил.

До снощи смятах, че Борисов е постъпил честно, отказвайки се от премиерския пост. Вече миля, че ГЕРБ трябва да преосмисли тази позиция и да се опита да направи кабинет след разговор с останалите парламентарни групи. България не може да бъде хвърлена в перманентно служебно правителство и избори до дупка, накъдето се отива. Нека Борисов да направи опит да спаси страната от политическа криза, заяви Марков.

Вероятно предсрочните избори ще се проведат по същите правила и отново ще имаме същия раздробен парламент и пак месеци ще се преговаря за съставяне на правителство. Най-много Веселин Марешки да замени Николай Бареков, уточни Марков.

Според него не бива на най-важното заседание на премиерите в ЕС,което ще е на 16-17 декември и ще се обсъжда политиката на Европа към мигрантите, България да изпрати служебен премиер.

Всичко, което става от два дни у нас е предизвестено. Политиката на Меркел и ЕК на отворени врати доведе до атентати,тероризъм,колене,масово изнасилване, бунтове на мигранти и радикализиране на партиите в Европа. Брюксел ни натиска да интегрираме хора,които не подлежат на интеграция. Това не са мигранти, а престъпници,защото в закона е записано, че всеки,който премине нелегално държавната граница, отговаря със затвор до 5 г. И въпросът е защо българският съд не реагира, защото това,което се случи в Харманли ще се случи и на Лъвов мост,каза Марков.

По повод дискусията за промяна на избирателната система Марков заяви, че най-добрият вариант е смесена система от 120 пропорционално избрани депутати и 120 мажоритарно избрани. Той призова новоизбраният президент Румен Радев да сезира Конституционния съд за задължителното гласуване и да бъде премахнато квадратчето "Не подкрепям никого" в бюлетината, защото сме "започнали да приличаме на политическа лудница".

В случая Ердоган е прав да размахва пръст, защото не той отиде в Берлин. Меркел, Юнкер и Туск отидоха при него да молят да пази 500-милионна Европа. А сега казват, че е диктатор – ами той беше диктатор и тогава. Нима Европа не го знаеше?, каза още Марков.

НАТО трябва да изпрати войски, които да затворят и да възпрепятстват влизането на мигранти. Защо НАТО бездейства? Организацията направи от износа на демокрация ислямизация. САЩ създадоха ИДИЛ с ликвидирането на проспериращи държави като Сирия, Ирак и Либия, смята бившият конституционен съдия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4706 |25.11.2016 Ранените в Харманли полицаи: Бежанците бяха тръгнали да убиват . 1| 5309 |25.11.2016 Експерти за бунта в Харманли: Това е началото . 0| 4231 |25.11.2016 18 мигранти от Харманли са с обвинение за хулиганство . 0| 5116 |25.11.2016 Метежникът от лагера в Харманли бил в затвор в Германия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads