Реклама / Ads
0| 12566 |04.04.2016 НОВИНИ

Марков: ДАНС е в ръцете на мафията

.
Николай Марков
ДАНС е в ръцете на мафията, при това съвсем законно. С тези думи експертът по национална сигурност Николай Марков се обърна към главния прокурор Сотир Цацаров, след като Фрог първи публикува част от скандалния доклад на родното ФБР за ваксините.
 

В него констатациите и изводите тотално си противоречат.

 

Ето и обръщението:

 

Господин главен прокурор, върху шахматната политическа дъска следва ход на белия офицер! Не се колебайте.

Докладът на ДАНС за престъпната полит-икономическа схема с ваксините, представена на обществото от Валя Ахчиева е вече факт! Ще направя обосновано предположение, че в него всяка дума и твърдение на разследващата журналистка са потвърдени, но в края на анализа е записано, например, че няма данни за извършено престъпление!!! Ако не изглеждаше недъгаво, щеше да е напълно професионално! Проблемът на агенцията с гръмкото име ДАНС, която да не забравяме, народното събрание гласува да бъде управлявана дори от лицето Делян Пеевски, е тежък. Толкова тежък проблем, че самата служба няма собствена имунна състема за да разбере, че е в ръцете на мафията, при това съвсем законно. В този смисъл нейният очакван от обществото доклад за пряко ощетяване на държавата в огромни размери чрез сделката с ваксините претърпя катастрофа. Господа дансаджии, издънихте се за пореден път, но причината засега оставям на вашия професионален нюх и на моето подсказване по-горе. Прокурорският волейбол обаче, между различни нива в прокуратурата по тази тема е на път да завърши с обществено обвинение към самата прокуратура. Иска ми се също да мисля, че проблемите в Следствената служба няма да бъдат използвани за превръщането й в памперс за ситуацията, нали господа прокурори?

Затова, моля, съвсем добронамерено господин Цацаров, да направи правилния ход с белия офицер без да съобразява коефицента на лична полза от поредната гнусна партия шах. И дано поне сега не забрави, че гросмайсторите на тази игра не са вплетени в мафиотската верига на подчинение и в крайна сметка е напълно възможно да бъдат спечелени на негова професионална страна...

Господин главен прокурор, изборът е ваш!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10460 |04.04.2016 Само във Фрог: ДАНС сътвори поръчков доклад за Москов и ваксините . 0| 4746 |01.04.2016 Натиск преди протеста! ДАНС нахлуха в централата на БЛС . 0| 5759 |31.03.2016 16 са задържани в операцията на ДАНС в ДАИ . 0| 6285 |30.03.2016 Операция на ДАНС, ГДБОП и Прокуратурата тече в ИА "Автомобилна администрация"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads