Реклама / Ads
0| 9177 |25.03.2016 НОВИНИ

Г. Марков: Европа е без гащи, мина времето на Меркел и Оланд

.
Георги Марков
Европа е със свалени гащи. Арабската пролет не донесе нищо добро. Европа е ислямизирани. Не знам в неделя как католиците ще посрещнат Великден и дали няма да има взрив на някой храм. Тази мрачна прогноза направи пред камерите на БТВ бившият конституционен съдия Георги Марков.
 
За всичко е виновна Ангела Меркел и нейното протеже Жан-Клод Юнкер. Тя е виден представител на мултикултурализма и неолиберализма. Това са най-тежките болести на Европа. Най-голямото престъпление в Германия беше, че властите криха пет дни атаките пред катедралата в Кьолн и късането на гащи и сутиени. Меркел командва ЕС чрез своето протеже Юнкер. И сега ще търсят сметка на Виктор Орбан за референдума за квотите. Писна ми всеки ден да слушам тъпизми за общоевропейско решение. Най-големият позор за Европа е да я пази султана на Турция. Бог да прости Европа, разгневи се Марков.

На Меркел и на Франсоа Оланд им мина времето. Германците ходят с надписи: Благодарим ти Орбан и Меркел вън. Оланд е разбиван на няколко пъти в изборите във Франция. Аз не знам как ще се проведе Европейското първенство по футбол. То ще е военно положение. Да отидеш на мач и да ти ходят по задника с автомат. Я иди на мач в Марсилия. Не можеш. Как ще идат германките на плаж? Ми те мигрантите ще им късат прашките във водата. Не трябва да се пеят песни. Екстрадиране му е майката. Всички вън и да ходят да взривяват родините си. Да изнасилват тамошните жени, категоричен беше бившият конституционен съдия.

Европейските граждани ще излязат на улиците, ще търсят сигурност. Сорос написа в 6 точки програма - всяка година да се приемат по 1 милион бежанци в Европа. Това е планът "Сорос", който реализират либералите. Унгарският парламент обаче отхвърли искането за квоти на бежанци.

Трябва смяна на режимите в Германия и Франция. Трябва да вдигнем граница с Гърция, трябва да има план Б, препоръчва още Марков за решение на проблема с бежанците.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5011 |24.03.2016 Николай Марков: Имаме сива система за сигурност, както и сива икономика . 0| 4549 |24.03.2016 Митов: Мултикултурализмът свърши, да защитим Европа . 0| 4519 |23.03.2016 Вигенин: Вчера беше обявена война на Европа . 0| 8956 |23.03.2016 Ангел Джамбазки: Градовете на Европа ще станат мъртви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads