Реклама / Ads
70| 11174 |01.03.2016 НОВИНИ

Марков: Стена навсякъде! Иначе идват да късат гащите и сутиените на българките

.
Георги Марков
Това, което видяхме вчера, е нападение срещу границата на суверенна държава, а ЕК мълчи за тези вагабонти, заяви по НТВ бившият конституционен съдия Георги Марков. Тези хора добре се бият, защо не се бият за своята родина и демокрация, попита той по повод събитията на македоно-гръцката граница.
 
Атентати, нападения, изнасилвания очакват Европа през 2016. Чакат ни крайно десни решения и накрая самоорганизиране на европейските граждани да се защитават, добави Марков и обвини за настоящето положение ЕК и Меркел.

Потресаващо е интервюто на г-жа Меркел по телевизията, тя казва, че няма план Б, има само план А, да ни пази Турция. Боже опази, каза той. Меркел цинично ни предупреждава отново да пазим Гърция. Но Орбан каза, че унгарските сълзи за Гърция са свършили, той ще пази страната си от Словения до Украйна.

Г-жа Меркел не е разбрала, че ние сме суверенни държави. Хелмут Кол каза, че Меркел е съсипала неговата държава, каза Марков.

Едната теза в Европа е на Меркел - мултикултурна Европа и солидарност. Другата е на Орбан и Вишеградската 4-ка - искаме християнска Европа, в която да се спазва правовия ред, посочи Марков.

Този поток ще бъде оставен да се щурка в Гърция, а после ще дойдат тук в Сандански да късат гащите и сутиените на българките, прогнозира той. Те друго не знаят, липсват им не първите 7, а първите 17 години. Българската държава трябва да каже - редете се на КПП-тата като българските тираджии, които не са второ качество. Никой не може да си присвои народния суверинитет, категоричен беше той. Стена отвсякъде, не отговаряме за чужди държави, не можем да бъдем солидарни с глупостта, разпали се Марков.

Никой не може да ни накара да живеем в дома си с хора, с които не искаме. Как ще ни налагт квоти, това да не са картофи, либералният балон се спука, констатира той. Ерата Меркел свърши, заключи Марков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 12526 |23.02.2016 Н. Марков: Чрез Булгартабак е финансирана терористична организация . 24| 5950 |26.01.2016 Г. Марков: ВСС остава в историята, ако се отдръпне . 4| 5548 |23.01.2016 Обир на банка в Бургас. Крадците са влезли през дупка в стената . 13| 7078 |08.01.2016 Марков: Хората в ДПС ги „убиват” постоянно, обичат да си играят на жертви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads