Реклама / Ads
2| 5682 |27.01.2017 НОВИНИ

Мартин Димитров: Готви се правителство ГЕРБ-БСП

.
Мартин Димитров
Това, което ни се готви от тук нататък, най-вероятното е правителство на ГЕРБ и БСП, резултата ще бъде същия като този досега. Това заяви Мартин Димитров, член на надпартийно обединение ”Нова република”.
 
Той каза още, че хората искат да има промяна. "10 години членство в ЕС, България е последна. Последна по доходи, по стандарт на живот. Трябва голяма промяна. В тези 10 години, 6 години управлява ГРЕБ, 4 години управлява БСП. С този модел няма да успеем.

В новата формация членуват както партии, така и общественици, и граждански организации. "Обединяваме граждански организации, известни общественици и партии. Три компонента. Целта е максимално широка палитра от хора с необходимите качества, която да предложи алтернатива на това, което с е случва в България. Какво може да стане? Ако се изпълни програмата, която ние предлагаме, и България расте с 6-7% на година, за 4 години доходите в България и в държавния и в частния сектор могат да се увеличат с около 50%. Трябва да си поставим високи цели, защото хората не са доволни от това, което се случва. Хората искат резултати", каза Димитров. Според него политиката за високи доходи не е лява идеология. "Най-дясната политика са доходите. Няма по дясно от нея. Тя включва ниски данъци, включва борба с монополите и картелите, включва да можеш да правиш малък и среден бизнес без да ти се меси държавата", твърди Мартин Димитров.

По думите му, следващата седмица ще бъде обявен лидера на "Нова република", която си поставя за цел да бъде алтернатива на ГЕРБ. "ГЕРБ и БСП ще строят "Белене". Единствената опозиция на висчко това ще бъдем ние. Ако някой може да се противопостави категорично на административния рекет и картелите, и монополите, които задушават много сектори, ако това не се промени, бързо развитие в България няма да има. Ще бъде решено през следващата седмица кой ще бъде лидер. Ние имаме силата да се справим на тези избори и сами. Още другата седмица много хора ще се присъединят при нас. Обществото има нужда от нова дясна алтернатива. Ние това изграждаме. Вероятно и партии ще се включат", заяви още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3831 |24.01.2017 Предлагат Мартин Шулц за немски канцлер . 1| 3795 |17.01.2017 Не избраха наследник на Мартин Шулц . 0| 5049 |16.01.2017 П. Димитров: В Македония минималната заплата е по-висока от нашата . 0| 4401 |14.01.2017 Скандал около Тръмп: Разкритикува конгресмен, съратник на Мартин Лутър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads