Реклама / Ads
20| 9190 |19.11.2020 НОВИНИ

Мартин Димитров: Очевидно д-р Дариткова предпочита да остане плазмодий

.
Мартин Димитров
Днешното участие на д-р Даниела Дариткова в Лице в лице е демонстрация на пълния упадък, завладял тази власт. Дариткова призна пред Цветанка Ризова, че не са се справили, а и че практически нищо не са направили за въвеждането на единна здравна информационна система. Като класическо ”острие” на късния, обърнат изцяло към усвояването, фалшивото православие и още по-фалшивия патриотизъм ”ГЕРБ”, д-р Дариткова вероятно си мисли, че признаването на вина задължително води до прошка.
 

Не. Точно д-р Дариткова, заедно с другото "острие" Десислава Атанасова са съучастници в продължила прекалено много години небрежност, в резултат на която хора умират пред болниците. Ужасяващо е, че лекар, на всичкото отгоре педиатър, е деградирал до такава степен, че години наред да не направи нищо относно единната система в здравеопазването.


Всъщност, точно това е "ГЕРБ". Дори някога и някъде, в някакъв предишен живот да си бил относително свестен и читав човек (това е животът ти преди да те срещне Цветан Цветанов и да те представи на Борисов), неминуемо в следващите години се превръщаш в ръкопляскащ на лидера паразит, от който няма никакъв смисъл.


Последната фаза е тази, в която сме в момента - дългогодишното бездействие започва да струва човешки животи.


Факт е, че в +"ГЕРБ" са останали само хора, напълно лишени от достойнство и чест. Ако имаше поне капчица, д-р Дариткова щеше да подаде оставка и да се скрие дълбоко в някаква гора над Смолян, което е нейният избирателен район. И да заживее като онзи от "Дяволското гърло", дето гледаше коне в планината.


Очевидно д-р Дариткова предпочита да остане плазмодий. Което, разбира се, е неин личен избор.


Наш избор е да не допускаме повече плазмодии, които си мислят, че признаването на бездействие е равно на изкуплението на вина.

 

Facebook, Мартин Димитров




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6811 |13.11.2020 Мартин Димитров: Министърът на туризма нопмни убедително за безмерната си тъпота . 2| 4005 |09.11.2020 Иван Димитров: Хроничните пациенти стават заложници на коронавируса . 4| 5980 |08.11.2020 Проф. Валери Димитров: Заплатите в тази фондация и случващото се не е нормално . 5| 5859 |07.11.2020 Мартин Димитров: Не вярвайте на безидейни хора, които мислят, че парите ще запълнят идейния дефицит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads