Реклама / Ads
21| 6494 |26.08.2020 НОВИНИ

Мартин Димитров: Взимайте пример от Дани Кирилов и хвърляйте оставка

.
Мартин Димитров
Един откровено карикатурен образ на правосъдието прояви по-голямо достойнство от всички останали анимационни герои, вкопчили се във властта, и подаде #оставка. В същото време г-н Бойко Борисов казва през ”Фейсбук”, че са осигурили 100 милиона лева за новите самолети F-16 Block 70. Ама, г-н Борисов, чак сега ли ги осигурихте!? Точно пък днес ли ги осигурихте тия пари, за тия самолети, за които слушаме от години!?
 

Извинявам се, но звучи недостоверно. Звучи като: "Не мога да карам джипка, защото ми се смеят, не мога да се хиля на багеристи, защото ми се смеят, не мога да им говоря с гръб, защото ми се смеят, я да взема да им кажа, че съм осигурил 100 милиона". Точно така звучи.

 

Неговата колега по правителство, г-жа Деница Сачева пък бодро споделя, че ще запазят 22 хиляди работни места в сферата на транспорта и туризма, както и че Агенцията по заетостта вече е разплатила първите компенсации за запазване на заетостта на малко над 1 000 души, като е разплатила 296 960 лева.


Ама, г-жо Сачева, та вие това работите! Абсолютно нелепо е да представяте задължениията си като постижения.


Ако толкова много държахте на туризма, а и ако наистина искахте с нещо да се похвалите, тогава заедно с предишното травъл-гуру Ангелкова, както и с новата Ай Ти Кард, щяхте да сте си седнали по бюрцата, да сте се утрепали от работа и да сте изготвили умна, смислена, истинска стратегия за туризма. Това, че раздавате някакви социални пакетчета, по никакъв начин не ви прави голямата работа, екскюз май френч.


И, кой ви избира тия тъпи илюстрации на тъпите самохвални публикации!? Някакъв пъзел, по който ходят някакви човечета, пък подават ръчичка на едно човече!? Адски е тъпо.

Разбира се, заместника на Борисов в Политическа Партия ГЕРБ, самата Йорданка Фандъкова с иконичното бюро, също избухна днес.


Г-жа Фандъкова написа следното: "Наистина исторически ден за София, в който да се поздравим за раждането на един мечтан и важен проект, който променя града ни и прави живота на хиляди хора по-добър".


РАЖДАНЕТО НА ЕДИН МЕЧТАН И ВАЖЕН ПРОЕКТ! КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ПИШЕ ТАКА!? КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ГОВОРИ ЗА РАЖДАНЕТО НА ЛИНИЯ НА МЕТРОТО!? КАК ГО ИЗМИСЛЯТЕ ТОВА ТЪПО ГОВОРЕНЕ!?


Като стана дума за раждане, Фандъкова направи една кръгла нула за детските градини. За десет години дамата спретна едно голямо нищо, затова да сяда да се моли на иконите на бюрото ѝ, пък дано Господ чуе молитвите ѝ, пък дано поникнат детски градини.

 

Взимайте пример от Дани Кирилов и хвърляйте #оставките веднага, че неадекватността ви е отвъд всякакви граници.

 

Facebook, Мартин Димитров




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5238 |25.08.2020 Пускат от ареста съдружника на Лиляна Деянова-Мартин Димитров . 25| 6079 |25.08.2020 Мартин Димитров: ГЕРБ ужасно много заприлича на БКП . 29| 14901 |24.08.2020 Мартин Димитров: Точно така се снима, ако искаш да приличаш на Адолф Хитлер . 21| 7409 |21.08.2020 Мартин Димитров: Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads