Реклама / Ads
8| 10559 |07.04.2019 НОВИНИ

Мартин Карбовски: Викът „Долу правителството!” е тест за правителството

.
Мартин Карбовски
В днешно време трябва да можем да кажем: „Долу правителството!” Така ще проверим дали има свобода на словото. Ако ни бъде позволено да кажем това, правителството ще ни насърчи отново да го изберем. Това заяви в предаването „120 минути” журналистът Мартин Карбовски.
 

Както беше страшно да се казва „Долу Тодор Живков!“, сега толкова ли е страшно да се каже „Долу правителството!“?, пита той.

 

Карбовски обяви, че Фейсбук е закрил 500 000 профила на негови последователи. „Върнете ми профилите, в тях няма нищо обидно”, призова той.

 

„Аз имам един прост въпрос – от 2015 г. са докладвали статии на Мартин Карбовски, който е написал примерно статията – „Синовете на великата баница”. Това е като Винету, една такава книга, но великата мечка е заменена с баница, за да се обясни нашето пространство. Ето такива статии са докладвани. При положение, че те са 50, са докладвани по 50 пъти всяка. Кой има ресурса това да го свърши. Мога само да питам, мога и само да се досещам, разбира се.

 

Има хора, които седят и са назначени за цензури, те не са официални цензури, седят в едни мазета, това не им харесва и те докладват. Старата игра на партизанщина продължава да бъде лоша игра за нас. Едните са партизани, другите са стражари, те се гонят взаимно и се докладват на горския, защото горският е социалната мрежа”.

 

Не може да има политкоректност, това е фашизъм. Вицове, шеги, намеци, метафори, абсурдно е да говорим по този начин, по който ни се налага. Обвиняват ме, че съм русофил. А защо трябва да има русофили и русофоби?! Преди се кланяхме на Изток, сега се кланяме на Запад – все се кланяме. Вземи хубавото от едните и другите и останалото изхвърли. Запази си достойнството.

 

Не съм казал, че не обичам гейовете, но не с това трябва да се занимаваме. По-важни от тях са беззъбите хора, липсата на жени да раждат, бедността. След магистралата вижте колко хора са без зъби! Дайте да оправим зъбите на 60-годишните, каза още Карбовски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4301 |12.03.2019 Мартин Димитров: Оставка за КЗК, цакат малките и средните фирми . 3| 4061 |21.02.2019 ”Локхийд Мартин” ще си сътрудничи с БАН . 0| 4235 |20.02.2019 Мартин Табаков: Импийчмънт на Тръмп в момента не може да има . 5| 3820 |29.01.2019 Живко Мартинов се явява в съда за „Суджукгейт”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads