Реклама / Ads
13| 6009 |28.11.2020 НОВИНИ

Мартин Михайлов: Царят е гол! Това е събирателен образ на всички управляващи за последните 20 години

.
Мартин Михайлов
Тениската не е случайност. Това е новата ми любима тениска. Хората трябва да четат повече. Това е събирателен образ на всички, които управляваха българия последните 20 години. Тези, които бяха начело, тези със златните пръсти. За първите 10 години на Прехода можем да простим, но съм разочарован за това, което се случи през последните 20 години.
 

Това заяви в ефира на bTV Мартин Михайлов - собственик на едни от популярните нощни клубове в София. Михайлов бе в студиото, за да коментира новите противоепидемични мерки, които затвориха нощните заведения и ресторантите за втори път тази година. Появи се в студиото обаче с протестна тениска. За нея стана дума едва в края на разговора.

 

"За пореден път замразяваме целия бизнес. Няма да освобождаваме сега служители. Ще се опитаме да се възползваме от мерките. Сумите са малки, но все пак са нещо на фона на нищото, което ни очаква. Натрупахме неприятен опит, но свикваме със ситуацията. Знаем, че е наложителна и ще опитаме да изчакаме с минимални загуби да мине този период", коментира Михайлов.

 

Той заяви, че баровете не са успели да се възстановят от първото затваряне.

 

"След затваряне от днес за утре се оказахме в много по-лошо положение от предишния път. Потенциал за огнища има на много места, не само в заведенията. Ситуацията в клубовете и през лятото, и през зимата не се променят - работи вентилация, температурите са същите. Направи ми впечатление, че през лятото не отбелязвахме случаи. Октомври, когато се вдигнаха нивата на заразяване, имаме 4 случая при 50 служители. Те са внесени отвън. Това са хора, които са се заразили от съквартиранти, партньори. Не мога да правя заключения къде хората се заразяват повече или по-малко", посочи още Михайлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6915 |27.11.2020 Мартин Димитров: Борисов излъга нагло, излъга брутално, излъга безобразно, излъга безогледно . 17| 7947 |26.11.2020 Мартин Димитров: Шехерезадсон е до Бойковсен, защото има къща, защото е зависима . 18| 11455 |21.11.2020 Мартин Димитров: Най-отгоре във врящия казан на ”ГЕРБ” изплуваха простаците . 22| 7350 |20.11.2020 Мартин Димитров: Най-много се мре в държавата, където оздравелите са необходими за строеж на магистрали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads