Реклама / Ads
2| 5693 |26.06.2012 НОВИНИ

Мартин Стоев: На Олимпиадата ще станем пети

.
Мартин Стоев
Подписах предвалретелен договор на 12 юни, след като Радостин Стойчев се отказа, подписах за 4 години. През това време Матей Казийски се изказа в мой ущърб и може би това е повлияло на решението на УС на федерацията, заяви Мартин Стоев, бивш треньор на националния отбор в „Гореща точка” на ТВ-7 с водещ Николай Бареков.
 
След това от федерацията обавили конкурс за треньор. Силвано Пранди също отказа и направи изказване, което сигурно също е повлияло и бе назначен за треньор Найден Найденов.

Не знам защо Казийски се изказа за мен негативно. Аз съм го наложил като титуляр, това е факт. По същото време се наложиха и Пламен Константинов, Владо Николов, Евгени Иванов и др.

Това, което става във волейбола е пълен цирк. Искат се оставки, но си има процедура. Има УС, който трябва да решава, но ситуацията не е добра.

По мое време имаше приятели на волейбола, които при успах са давали пари, примерно 150 000 лв, които аз съм давал на момчетата. Имаше такива случаи по мое време.

Държавнта инвестиция от 3 млн лева не е оправдана на фона на нивото, което показва отбора в момента. Реалното ни място на Олимпиадата е петото. Със или без Казийски това ще е реалното ни класиране. Вярвах, че отбора има много голям капацитет и можем да вземем медал в Световната лига.

Не се чувствам излъган, защото според мен те се разколебаха. Не може Казийски да разиграва всички, той все пак е само играч, колкото й да е добър.

Волейбол винаги е имало в България. Повече от 30 години сме все сред първите. Българската нация е талантлива за спорт, и особено за нашия спорт, кътегоричен е Стоев.

Мисля, че Матей Казийски няма да се върне в отбора. Найденов ще си изкара Олимпиадата. После ще се види.

Радо Стойчев има много сериозна визитка от победи и титли, но има голяма разлика между клубен и национален отбор. Манталитета е съвсем различен. Ние сме си българи и ще си останем такива. Имаме си манталитет, коментира Стоев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 6359 |22.06.2012 Свилен Нейков с мисия да върне Стойчев и Казийски за Олимпиадата . 24| 8049 |18.05.2012 Изключват Мартин Славов от БСП . 72| 5906 |16.05.2012 Мартин Димитров: Има план за унищожаването на СДС . 91| 7950 |16.05.2012 Седесарски шут за Костов и Мартин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads