Реклама / Ads
4| 5066 |16.08.2019 НОВИНИ

Мартин Трифонов има две присъди - за блудство, опит за изнасилване и за кражба

.
Мартин Трифонов Източник: РУ-Сливен
Мартин Трифонов е основният заподозрян за изключително бруталното и жестоко убийството на 6-годишното момиченце в село Сотиря. Предполагаемите мотиви за престъплението можем да търсим в криминалното минало на Мартин Трифонов. Близо 24 часа продължи преследването на му в гористите местности около село Сотиря и в близост до Сливен.
 

След продължително преследване и стрелба Мартин Трифонов беше задържан от полицията в гората край село Сотиря.

 

Първата му присъда е през 2017 година за блудство и опит за изнасилване на негова родственица - 9 месеца условно, съобщава БНТ.

 

Малко след като тази присъда е влязла в сила той прави кражба и получава 8 месеца за нея. Така се активира и условната присъда. Той влиза за 1 година и 5 месеца в Бургаския затвор.Излязъл е на 24 април миналата година, след което прави следваща кражба, за което има внесен обвинителен акт в Районния съд в Сливен, но делото не е започнало, тъй като Трифонов се е укривал и не може да му бъде връчена призовка.

 

Вероятна причината Трифонов да получи толкова ниска присъда през 2017 година за такова тежко престъпление, посегателство срещу сексуалната неприкосновеност на човек, е, че той е бил непълнолетен към момента на извършване на престъплението. Средните присъди за изнасилване в България са 4 години.

 

Нашата правна система постановява жертвите на такива престъпления да бъдат разпитвани в съдебна зала в присъствието на техните насилници и дават показания, които успяват да се превърнат в козове в ръцете на адвокатите на тези насилници, информира телевизията.

 

Сигналът за детето, което е намерено под един от мостовете в селото е подаден на 112. Момиченцето е било с множество наранявания, травми на черепа и на гръдния кош. Веднага то е било откарано в Сливенската болница, но за съжаление лекарите не са успели да я спасят. Местните хора я определят като добре гледано и лъчезарно дете. Живеело е с баба си и дядо, а на есен е трябвало да започне училище.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 10080 |16.08.2019 Мартин Карбовски: Във всяко село по един изрод отгледахте . 5| 4965 |16.08.2019 Задържаха 21-годишния Мартин, издирван за бруталното убийство в Сотиря . 12| 5496 |06.08.2019 Политолог: Местните избори не са арената, на която Трифонов ще натежи . 17| 12916 |01.08.2019 Нери Терзиева: Обичам те, Слави Трифонов!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads