Реклама / Ads
108| 6136 |03.04.2013 НОВИНИ

Мартин Захариев: БСП отвори не просто завеса, а портал за гласа на гражданите!

.
Бившият главен редактор на българския "Плейбой" Мартин Захариев похвали БСП, след като червената партия го включи в листите си на предстоящите парламентарни избори.
 

"Писна ми да се чувствам в плен в собствената си родина", каза Мартин Захариев и добави, че по същия начин като него се чувства семейството му, близките ми, много от хората, които се занимават с бизнес. „Единствено БСП отвори не просто завеса, а портал за гласа на гражданите”, каза Захариев. Той изтъкна ангажимента, който лично Станишев е поел да отстои гражданския глас в рамките на партийната структура.

Георги Терзийски беше категоричен, че кризата в България е следствие от човеконенавистното управление на ГЕРБ. По думите му хората се докарани до ситуация, в която се борят за ежедневното си оцеляване.

Калуди Калудов с болка сподели, че културата се намира в най- тежкия си период и определи като геноцид случващото се пред последните три години и половина. Според него българската култура има нужда да бъде събудена и да бъде подкрепена с повече средства. Калудов сподели и колко много от културните дейци са го поздравили и са му пожелали на добър час.

Николай Петев също се съгласи, че културата е унизена, както е унизен и българинът. Това според него води до по- лесна манипулация на хората. Петев изрази възмущението си от малограмотността на управленския елит и обеща да подари на ГЕРБ, освен Винету и други индиански книги. „Трябва да кажем не на тази простотия. Иначе обричаме българина на безбъдещност”, каза Петев.

Таня Андреева изрази позицията си за състоянието в здравеопазването и възрази срещу абсурдите, които се случват. По думите й през последните години е липсвал план и всичко се е решавало на момента, без да се прави сметка за последствията. Андреева подчерта, че е абсурдно хора да се разкарват по болниците и да бъдат връщани. „Налице е пълен блокаж на спешната помощ”, каза Андреева.

Според Таню Киряков не може за 16 години да има 27 промени в закона за спорта и когато дойде Олимпиадата да се обяснява как спортът се скрива. Петър Чобанов подчерта, че е необходим път, който да върне България на траекторията на растежа.

Христо Монов отбеляза, че никога не е имало толкова много хора, които са на ръба да се откажат от живота. Според него това е резултат от политиката на ГЕРБ, в която пред последните три години и половина човекът отсъстваше.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 100| 5858 |12.03.2013 Чувалът с обещания се отвори: Кунева прави министерство за защита на потребителите . 5| 6371 |28.02.2013 Мартин Димитров: Монополите трябва да видят, че има държава . 114| 9089 |26.11.2012 Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров - вън от СДС . 19| 6151 |26.11.2012 Мартин Димитров напуска СДС?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads