Реклама / Ads
13| 5557 |24.10.2007 НОВИНИ

Мартин Заимов: Ще подкрепя Георги Кадиев, ако не отида на балотаж

.
Ще подкрепя Георги Кадиев, тъй като той е истинският представител на левите в София, ако не отида на балотаж, заяви кандидатът на СДС и ДСБ за кмет на София Мартин Заимов.
 

 

Ще разчитам на гласовете на всички почтени и честни хора, ако отида на балотаж срещу Бойко Борисов, но ако не успея, ще търся начин да подкрепя Георги Кадиев, тъй като той е истинският представител на левите в София, заяви по БТВ кандидат-кметът на СДС и ДСБ за София Мартин Заимов. Frog News напомня, че на първи тур се избират общински съветници, а на балотаж отиват само кметове.Моралните стойности са над всичко, а след това политическите, докато бизнес интересите трябва да е бъдат най-назад в структурата за управление, каза Заимов и допълни, че важните решения не се взимат в София в момента, защото администрацията на Бойко Борисов е неспособна да предложи едно такова важно решение за града.

Надяваме се подкрепата на Мартин Заимов да се трансформира в гласове и за кандидата ни за кмет – Бриго Аспарухов, коментира водачът на листата за общински съветници на БСП Георги Кадиев. “Единствената реална подкрепа, която може да направи, е да подкрепи нашия кандидат за кмет, ако той отиде на втори тур за изборите, тъй като втори тур за общинските съветници няма”, каза още Кадиев. Той добави, че ако десният кандидат не подкрепи Аспарухов, не вижда какво може да очаква от Заимов освен чисто морална подкрепа. Водачът на листата за общиснки съветници на социалистите благодари на Мартин Заимов за думите и добави, че въпреки че са политически опоненти, го уважава като човек.

"Това е поредният шамар за малкото останали заблудени сини избиратели, защото това означава, че моите думи, че БСП участва с двама кандидати на изборите в София – Бриго Аспарухов и Мартин Заимов, се потвърждават", бе коментарът на кандидатът за втори кметски мандат в столицата Бойко Борисов. Според него Мартин Заимов, с това изказване, е дал знак, че сегашното мирно и спокойно съществуване между сини и червени в общинския съвет трябва да продължи."Не случайно червените съветници върнаха името на парка на дядо му. Нещата излязоха наяве и то от неговата уста. Мартин Заимов ни направи една голяма услуга самичък, разкривайки своята същност”, каза още Бойко Борисов.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6024 |10.10.2007 Заимов: "Пари в София има!" - Борисов - "Вече няма!" . 4| 5589 |26.09.2007 Георги Кадиев: Далеч от "корупционните" играчи . 10| 5089 |10.09.2007 Мартин Заимов: Аз съм цивилният избор . 8| 5545 |03.09.2007 Банкерът Мартин Заимов обедини СДС и ДСБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads