Реклама / Ads
3| 5392 |15.05.2013 НОВИНИ

Маша за Гришо: Влага страст във всичко

.
"Мислех, че ще е много трудно да имам за приятел човек, който се държи детински. Доста интересна е тази разлика във възрастта, която имаме с Григор. Кара ме да се чувствам млада."
 

Мария Шарапова говори за първи път открито за връзката си с най-добрия български тенисист Григор Димитров, пред италианския "Гадзета дело спорт". Миналата седмица папараци изловиха 26-годишната Маша и 21-годишния Гришо на романтично разходка из Мадрид.

"Като изключим колко е добър на корта, има много други положителни черти. А за мен, всичко зависи от характера, от онова, което имаш отвътре. - казва още Шарапова. - През годините съм го виждала доста често, дори когато играеше на юношеските турнири ... Все пак съм част от тениса от много време. Като човек обаче не го познавах добре. Така открих, че влага страст във всичко, че е запознат по доста теми и че се интересува от всичко онова, което се случва по света. Характеристика, която не е типична за момчетата на неговата възраст."

Рускинята говори и за бъдещето си след като прекрати кариерата си в тениса.

"Важно е да знаеш какво искаш да постигнеш в кариерата си и какво те прави щастлив на корта, но в крайна сметка животът е доста по-важен. Знам добре, че тенисът е само няколко години, а на мен ми остават малко. Затова е важно да бъдеш себе си. Да не говорим за такава като мен. И именно затова има значение да споделяш всичко с човек, с който се чувстваш добре. Мисля, че ще бъда достатъчно строга майка. Именно защото винаги съм била доста откровена и честна, разбрах каква съм и как са ме възпитали моите родители. И съм им безкрайно благодарна за това, което съм днес. И бих искала същото за моите деца", споделя Шарапова.

Според неофициална информация в жълтите медии Григор Димитров ще предложи брак на Мария Шарапова. Това ще се случи утре, когато българинът навършва 22 години.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5846 |11.05.2013 Маша води на Гришо с $ 23,8 млн. само от наградни фондове . 46| 6080 |17.05.2012 200 млн. долара влага в БНБ Катар . 13| 16023 |08.09.2011 5 милиона влагаш, 15 крадеш – това е далаверата на Доган . 11| 6871 |28.02.2009 ДНК на Гангстера открито във влагалището и под ноктите на сестри Белнейски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads